Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yönetim ve üyeler kahvaltıda bir araya geldi

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Yönetim ve üyeler kahvaltıda bir araya geldi
  • 13 November 2018, Tuesday 5:55

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, hafta sonunda ‘kaynaşma ve dayanışma’ kahvaltısı düzenledi. Yönetim kurulu ve üyelerin, eşleriyle birlikte katıldığı kahvaltıda, yaklaşan yerel seçimler için hazırlıkların son aşamaya geldiğini açıklayan İlçe Başkanı Çayırlı, 100 kişilik bir çalışma grubunun her konuda büyük bir hazırlık içinde olduğunu söyledi.

Kısa bir süre önce restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan ‘Sarı Konak Cafe Restaurant’ adlı işletmede gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine; İYİ parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Gürsel İnce, bazı üyeler ve basın mensupları katıldı.

İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yeni kurulan bir parti olarak bir ay bile sürmeyen bir kampanya yaptıklarını ve üstelik de Ramazan ayında olması nedeniyle tüm partilerin istediği gibi bir çalışmayı yürütemediklerine vurgu yaparak şöyle devam etti:

“Tüm olumsuz koşullara rağmen 3 ayrı çalışma grubu ile ilçe merkezi ve tüm mahallelere ulaştık ve vatandaşlarımıza hem partimizi, hem de kendimizi tanıtmaya/anlatmaya çalıştık. Yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen ilçemizde yüzde 17.5 oranında oy alarak, Muğla’dan bir milletvekili çıkmasına katkıda bulunduk.

Önümüzde yeni bir seçim var… Bu kez yerel seçim çalışmalarıyla halkımızın karşısına çıkacağız. Mutlaka parti olarak kendi adayımızı çıkararak, belirleyeceğimiz meclis üyesi adaylarımızla birlikte, ilçemizi yönetmeye talip olduğumuzu anlatacağız. Öylesine, sadece aday çıkarmak için aday çıkarmayacağız. İddialı, kentin sorunlarına çözüm üretecek, vatandaşımızın dertleriyle dertlenecek, sevinçlerine ortak olacak bir aday ve meclis üye listesiyle Milaslı hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız.

Aday ve meclis listemizin dışında 100 kişilik bir çalışma grubu ile sahada olacağız. Bu ayın sonuna doğru adayımız netleşecek ve çalışmalara başlayacaktır. Ancak teşkilat olarak zaten biz adayın netleşmesini beklemeksizin aylardır çalışmaları sürdürüyoruz.

Genel merkez ve ilçe teşkilatımızın aday belirleme konusunda bazı kriterleri elbette olacak, bu özellikleri taşıyan bir adayla seçmenin karşısına çıkacağız.

Bugün, 24 Haziran seçimleri sonrasında başlayan uzun yaz döneminin rehavetinden kurtulmak, hem de yaklaşan seçimler öncesinde bir araya gelerek üyelerimizle birlikte dar kapsamlı bir istişare yapmak üzere bu etkinliği düzenledik. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

İlçe Başkanı Çayırlı’nın ardından Mehmet Ali Akbay ve bazı üyeler de söz alarak, duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Kahvaltı etkinliği uzun bir süre sohbet ortamında devam etti.

   

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis