Kazanan Milas oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Kazanan Milas oldu

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor:1 Yeni Milasspor:4

Maçın Hakemleri: Ali Akdeniz, Hasan Cebeci, Mustafa Burak Dilitatlı

Beçin Gençlikspor: Y.Emre Demirel, Tobby Peter Phacıogun, Mahmut Ermaşa, Mahmut Ayas, Hüseyin Çağıran, Hammed Omesen Abdulsalam, Yiğit Mahnoğlu, İhtilal Durmuş, Sedat Zengin, Nusret Sezgin, Yusuf Asa

Yedekler: Oguzhan Gürler, Murat Koduz, Vural Elçoşkun, Ozan Solmaz, Fikret Pekel

Antrenör: Cavit Bulgulu

Yeni Milasspor: Mustafa Duman, İsmail Karayiğit, Kadir Görkem Küçük, Alâeddin İlhan, Norbert Agbesi, İbrahim Karayiğit, Taylan Sarıoğlu, Erdem Karakoyun, Semih Berkan Zan, Süleyman Kıratlı, Ubeyd Eren

Yedekler: Arda Çam, Muhammet Kılıç, Emirhan Gürler, Çağatay Bekâr, Oğulcan Aksu, Görkem Yavuz, Çağrı Karayılgın

Antrenör: Cenk Atasoy

Atatürk Sevgisi Yeşil Sahalarda

Ev sahipliğini Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un yaptığı Süper Amatör Küme Ligi maçında karşılaşan Beçin Gençlikspor ile Yeni Milasspor arasındaki karşılaşma, seyredenlere keyif veren bir mücadele oldu.

Ören Stadyumu’nda 11 Kasım Pazar günü Saat 14.00 te oynanan karşılaşma öncesi Yeni Milasspor Futbol Takımı sahaya Atatürk pankartı ile çıkarak tribünlerden alkış aldı.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin en eski ve tecrübeli takımlarından Yeni Milasspor ile ligin yeni takımı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor arasındaki lig maçı oldukça keyifli, heyecanlı ve mücadeleli geçti. Her iki takımın açık ve cesur futbolu tribünlerden destek gördü.

Milas Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları İle CHP Milas İlçe Başkanı ve Muğlaspor’un eski yönetim kurulu üyesi İlgin Göktepe, Muğla ASKF Yönetim kurulu üyesi ve Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve çok sayıda futbolsever maçı izleyerek, her iki takımada destek oldular.

 İlk yarıda Yeni Milas

Karşılaşmanın ilk yarısında atak ve baskılı oynayan Yeni Milasspor oldu.

Dakika 35’te yine Yeni Milasspor atağında top kornere çıktı. Korner atışını kaptan İbrahim kullandı. Top Beçin ceza sahası içinde savunma ve hücum oyuncularının arasında gözden kayboldu. Son olarak Milasspor’dan Görkem Küçük topla buluştu.3 Beçin savunma oyuncunun arasından topa vurdu ve Yeni Milasspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

İlk yarının geriye kalan dakikalarında her iki takım daha çok orta saha mücadelesi yaparak zaman geçirdi ve ilk yarı Yeni Milasspor’un 1-0 lık galibiyeti ile tamamlandı.

 İkinci yarıda kaçan goller maça damgasını vurdu

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk on dakika atak oynayan yine Yeni Milasspor oldu.

Dakika 60’tan sonra Beçin Gençlikspor daha atak ve baskılı oynamaya başladı. Beçin Gençlikspor atağında ceza sahası üzerinde topla buluşan İhtilal Durmuş topu Yeni Milas kalesine gönderdi. Top savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.

Dakika 63’te Yeni Milasspor atağında topla son buluşan Taylan Sarıoğlu güzel bir şutla Yeni Milas adına topu ikinci kez filelerle buluşturdu ve skor 2-0 oldu.

Dakika 65’te Beçinspor atağında Yeni Milasspor kalecisi Mustafa Duman ceza sahası dışında topa kontrolsüz çıkarak Beçin hücum oyuncusuna faul yaptı. Ve bu pozisyonda Kaleci Mustafa sarı kart gördü.

Faul atışını Beçin adına günün başarılı ismi Yiğit Mahnoğlu kullandı. Sert bir şutla topu köşeye gönderen Yiğit, takımının maçtaki tek golünü atarak skoru 2-1’e getirdi.

Gol sonrası yine Beçin atakları vardı.

Dakika 75’te Yeni Milasspor Taylan ile bulduğu gol şansını değerlendiremedi.

Maçın doksan dakikası bu sonuçla geçildi orta hakem maça 6 dakika artı zaman ilavesinde bulundu.

Genç Oğulcan’dan 2 güzel asist golleri getirdi

Karşılaşmanın artı dakikaları Yeni Milasspor’un atağı ile geçti. Yeni Milasspor atağında topla buluşan genç Oğulcan topu son olarak güzel bir asist ile Çağatay ile buluşturdu. Ceza sahası içinde kaleci ile bir kez daha karşı karşıya klan Çağatay bu kez topu kalecinin yanından filelerle buluşturdu ve skoru 3-1 yaptı.

Maç bu skorla tamamlanıyor denilirken Yeni Milasspor’un son atağında yine Oğulcan topu kafa ile orta saha üzerinde Semih Berkan Zan’a aktardı. Kalecinin öne çıktığını gören Semih düzgün bir vuruşla topu doksana takarak maçında skorunu 4-1 olarak belirlemiş oldu.

İki Milas takımının lig maçından galip ayrılan taraf Yeni Milasspor oldu.

Karşılaşmayı izlemek için Ören Stadyumu’na gelen Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarları yine Amigo Şeker’in tribün shovlarıyla doksan dakika Yeni Milasspor’u destekleyerek galibiyette pay sahibi oldular.

Yeni Milasspor taraftarlarına göre daha az sayıda tribünlerde yer alan Beçin Gençlikspor taraftarları da yine tribünlerden kendi takımlarını desteklediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık