Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Voleybolcularımızın oyunu da galibiyet de mutlu etti

Önder Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Voleybolcularımızın oyunu da galibiyet de mutlu etti

Milas Belediyespor:3 Konya Seydişehir Belediyesi Sanayispor:0

Maçın Hakemleri: Yasemin Altıner, Cemal Yurtsever, Burak Köleoğlu, Taner Kayar, Ayşe Diğer, Ali Kemal Sarı

Gözlemci: Ali İnan

Milas Belediyespor: Celil Yavuz (Kaptan Pasör),Tarık Hepşen, Mehmet Ali Candoğan, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Akay Çalık(Libero), Mertcan Akın, Kaan Kar, Enes Burak Aktürk, Muhammet Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakçı, Hakan Kemerli, Ali Özdemir

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray, Antrenör: Sefa Koşar

 Konya Seydişehir Belediyesi Sanayispor: Azizcan Ataoğlu, H.Oğulcan Daralan (Libero),Emre Eroğlu, M.Erkut Burunsuz, M.Özgür Deniz, Ali Cebeci, Burhan Zorluer, Melih Özkaya, Oktay Boşar, Ozan Çukur, Murathan Kurt

Teknik Sorumlu: Süleyman Kılınç

10 Kasım’a Özel Bir Maç

 Milas Belediyespor:3 Seydişehir Sanayispor:0

 Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yılında Milas Atatürk Spor Kompleksinde sahaya çıkan 2 takımın sporcuları Atatürk’e olan sevgilerini, saygılarını ve minnettarlıklarını önce saygı duruşu, sonrasında İstiklal Marşı’nı söyleyerek gösterdiler.

 “Unutmadık Unutturmayacağız” pankartı ile sahaya çıkan Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı tribünlerin büyük alkışını aldı.

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginin yeni takımı Milas Belediyespor, ligde oynadığı başarılı maçlarla kendisini lig sıralamasının üstüne taşımıştı.

Ligde alt sıralarda yer alan, ancak gençlerden kurulu bir takım olan Konya Seydişehir Belediyesi Sanayispor karşısında ilk seti oldukça rahat 25-17 alan ilçemiz takımı ikinci sette ilk sete nazaran daha diri ve daha az hata yapan bir Konya takımı ile mücadele etti. Savunmada ve hücumda etkili oynayan konuk takım peş peşe sayılar bularak skor üstünlüğünü ele geçirdi.

İkinci sette ilçemiz takımı ilk sete göre daha fazla bireysel hatalar yaptı.Sette skor 24-21’e geldiğinde setin de kaybedildiği inancı hasıl oldu. Ancak tribünlerden gelen muhteşem destek, takımımızı oyun içinde ateşledi. 24-22 sonrasında 24-23 ve nihayetinde 24 -24’e skoru getiren ilçemiz takımı, rakibin tecrübesizliğinden ve heyecanından faydalanmasını bildi.

25-24 öne geçen takımımız set için gerekli olan 1 sayıyı alamadı. Skor 25-25 oldu. Bu kez avantajlı olan takım konuk Seydişehir oldu. Ancak onlarda set sayısını alamadılar ve skor yine 26-25 bizim lehimize oldu. Ancak konuk takım oyundan kopmadı skoru 26-26 ya getirdi. Akabinde ilçemiz takımı önce skoru 27-26 yaptı sonrasında 1 sayı daha bularak seti 28-26 alarak maçta skoru 2-0 ‘a getirdi.

Maçın üçüncü setinde daha başarılı bir oyun ortaya koyan Milas Belediyespor, morali bir hayli bozulan konuk takım karşında son derce etkili bir oyun çıkartarak seti farklı aldı. 25-13 biten üçüncü set sonrası sahadan 3-0 galibiyetle ayrılan ilçemiz takımı, galibiyet sevincini tribünlerle paylaştı.

Maç sonrasında kulüp başkanı Muhammet Tokat sahaya inerek sporcularını ve teknik heyeti tek tek kutlayarak galibiyet sevincine ortak oldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis