Yörüklerden Kaymakam Böke’ye ‘hoşgeldin’ ziyareti

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Böke’ye “ilçemize hoş geldin” diyerek yeni görev yerinde başarılar dileyen Yörükler, dernek çalışmaları hakkında da Kaymakam Böke’yi bilgilendirdi.

Yörüklerden Kaymakam Böke’ye ‘hoşgeldin’ ziyareti

Yönetim kurulu adına Kaymakam Böke’ye yeni görevinde başarılar dileyen Dernek Başkanı Erkan Turgut; “Ülkemizin her karışı, her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip ancak Muğlamız ve tüm ilçeleri adeta cennetten bir köşedir. Bu güzel kentte sizlerle bir arada olmak, bu kentin güzel insanlarına birlikte hizmetten onur ve gurur duyuyoruz.

Bu kentin tarihi dokusu, yeraltı ve yer üstü zenginlikleri ve turizm yönü herkesi kıskandıracak özelliklerdir. Bu özelliklerine Yörük Kültürü de büyük bir renk katarken, bizler de dernek olarak Ege ve Akdeniz’de bu kültürü hem yaşamaya, hem de yaşatmaya çalışıyoruz. Bölgedeki tüm etkinliklere katılıyor, bu kültürü yaygınlaştırmak, toplumun bütün kesimlerine tanıtmaya, sevdirmeye çalışıyoruz.

Malumunuz bir yıldır bütün dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de birçok olumsuzluğa neden olan pandemi süreci, bizlerin de çalışmalarını sekteye uğrattı. İnşallah devletimizin aldığı tedbirlere milletimizin daha fazla duyarlılık göstermesi ve toplumun tamamının aşılanmasıyla kısa bir süre sonra bu süreci atlatacağız. Bizler de kaldığımız yerden dernek çalışmalarına devam edeceğiz” diyerek, Milas Yörük Obaları Kültür Derneği’nin çalışmaları hakkında Kaymakam Böke’ye bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke de, görev yatığı süre içerisinde bu kenti, toplumun bütün kesimleriyle birlikte yöneteceğini, kentin sahip olduğu değerlerin daha fazla ön plana çıkması için çaba harcayacağını söyledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık