Yurt personeline ve öğrencilere Afet Bilinçlendirme Semineri…

14 Mayıs Salı günü saat:15.00’da Milas Kredi Yurtlar Kurumu’nda 22 personel ve 11 öğrencinin katılım sağladığı ‘Afet bilinçlendirme semineri’ yapıldı. Seminerde; deprem, sel ve yangın konularındaki eğitim, Milas-Bodrum Eğitim Birimi Sorumlusu Füsun Ersoy verildi.

Yurt personeline ve öğrencilere Afet Bilinçlendirme Semineri…

Milas Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerine, KYK Müdürü Serkan Acarsoy, yurt personeli öğrenciler ve AKUT ekibi katıldı.

Deprem, sel ve yangın konusunda Milas-Bodrum Eğitim Birimi Sorumlusu Füsun Ersoy tarafından verilen eğitimde, bu tür afetlerde ilk önce yapılması gerekenler detaylı bir şekilde anlatılırken; afet anında ve sonrasında yapılması gerekenlere de seminerde yer verildi.

Karşılıklı soru-cevap bölümüyle noktalanan eğitim çalışmasının ardından Milas Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy; “Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurt müdürlüklerince her yıl personel ve öğrencilere verilen eğitimler kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda faaliyete başlayan Milas Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’nde görevli personel ve öğrencilere afetler, yangın ve deprem konularında eğitim veren Füsun Ersoy Hanımefendi başta olmak üzere AKUT Milas-Bodrum ekibine teşekkür ediyorum.

Bu eğitim çalışmaları veya farklı alanlarda yapılacak olan bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarını yıl içerisinde belli aralıklarla devam edeceğiz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık