Yurtiçi Kargo'dan Milas'a ve MİTSO'ya özel...

​​​​​​​ZEYTİNYAĞI GÖNDERİLERİNE YÜZDE 40, MİTSO ÜYELERİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Yurtiçi Kargo'dan Milas'a ve MİTSO'ya özel...
  • 02 December 2021, Thursday 13:28

           Yurtiçi Kargo, Milas'a ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel indirim uygulamaya başladı. Yurtiçi Kargo Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerini desteklemek amacıyla Milas'tan gönderilecek zeytin ve zeytinyağı gönderilerine yüzde 40 indirim uygulaması başlatırken MİTSO üyelerine de gönderilerinde yüzde 25'ten başlayan oranlarda indirim uygulayacak.

            Yurtiçi Kargo'nun Milas Acentesi Yöneticisi Mutlu Eryılmaz ile Bölge Satış Uzmanı Emre Gök, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ettiler. Eryılmaz ve Gök, MİTSO'nun zeytin ve zeytinyağı üreticileri için yaptığı çalışmalara kendilerinin de destek olmak istediklerini belirterek Milas'tan gönderilecek zeytin ve zeytinyağı gönderilerine liste fiyatı üzerinden yüzde 40 indirim uygulayacaklarını bildirdiler. Eryılmaz ve Gök, MİTSO üyelerine de gönderilerinde yüzde 25'ten başlayarak yükselen oranlarda indirim yapacaklarını ifade ettiler.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Yurtiçi Kargo Milas Acentesi Yöneticisi Mutlu Eryılmaz ile Bölge Satış Uzmanı Emre Gök'e teşekkür ederek "Sizin Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticisine verdiğiniz destek çok önemli. Her şeyden önce Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticileri adına size çok teşekkür ederim. Son zamanlarda Milas'tan zeytin ve zeytinyağı almak için diğer illerden gelen talepte çok artış olmaya başlamıştı. Ancak üreticimiz kargo ücretlerini fiyatlara yansıtmakta zorlanıyordu. Bu nedenle Yurtiçi Kargo'nun zeytin ve zeytinyağı üreticimize verdiği desteğe çok teşekkür ederim" dedi.

            Yurtiçi Kargo'nun MİTSO üyelerine de yüzde 25'ten başlayan ve artan oranlarda indirim uygulaması için de teşekkür eden Özer, MİTSO üyelerimiz adına da Yurtiçi Kargo'ya teşekkür ederim. Bugünkü ekonomik ortamda üyelerimize verdiğiniz bu destek büyük anlam taşıyor" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık