Yurttaş, haklı olarak tepkili!

​ÖNDER Haber -

Yurttaş, haklı olarak tepkili!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında yeralan ilçemiz Atatürk Bulvarı’nda başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmaları belirlenen sürede tamamlanamadı… Hatta işin yarısına bile gelinemedi… Milas’ın araç ve yaya trafiği açısından en işlek yeri olan Atatürk Bulvarı’ndaki yavaş ilerleyen çalışmalar yüzünden yurttaşlarımızın da tepkileri artıpduru …

İlçemizde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan 1200 metre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı’nda, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca; bisiklet yolu, aydınlatma, yerel malzemeler ile dekoratif döşeme, oturma bankları, çöp kovaları, yenilenen dural yerleri ve peyzaj düzenlemesi için ihale süreci tamamlanarak Nisan ayında çalışmalara başlanmıştı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri yaptıkları açıklamalarda 1.2 kilometrelik bulvardaki çalışmaların 3 ay içinde tamamlanacağını dile getirmişlerdi.

Fakat ne yazık ki, çalışmalar belirlenen sürede tamamlanamadı. Hatta görüldüğü kadarıyla çalışmaların henüz yarısına bile gelinemedi.

 

Milas’ın can damarı

Milaslıların hemen hemen vakit geçirebildikleri tek nokta olan ve daha önceki iki yıl yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle yeterli kullanılamayan Atapark bu yıl da çalışmalardan nasibini aldı. Milas’ın can damarı sayılan Atatürk Bulvarı’ndaki birçok işyeri de bir türlü bitmeyen çalışmalar nedeniyle mağdur oldu.

 

İkinci şerit de araç

trafiğine kapatıldı

Bu arada, geçtiğimiz hafta sonu itibariyle Atatürk Bulvarı’nın Milas Anadolu Lisesi’nin önündeki tali kavşaktan Üçyol istikametine doğru olan bölümünde de çalışma başlatıldı. Böylelikle bu güzergahta araç trafiği tümüyle engellenmiş oldu.

Bölgede bulunan esnaflar, başlatılan çalışmanın ardından da duruma tepki gösterdiler. Yavaş ilerleyen çalışma nedeniyle mağdur edildiklerini belirten esnaflar, yolun diğer tarafının bitmeden araç trafiğine açık bölümün de kapatılmasının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söylediler.

 

Daha yapılacak

çok iş var

Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmaların belirlenen tarihte tamamlanamamasının yanında daha Sanayi, Nazmi Akdeniz, Erdal Çerçi, İnönü ve Ören İskele Caddelerinde sıcak kaplama çalışmaları yapılması gündemde ...

Kısacası, daha yapılması gereken çok iş var ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık