Yüz binlerce lira ele geçirildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin planlamasıyla, Muğla merkezli 6 ilde yürütülen operasyonlarda, suçtan elde edildiği değerlendirilen 550 bin lira ve 8 bin 200 Pound nakit para ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Yüz binlerce lira ele geçirildi
  • 19 April 2022, Tuesday 16:25

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin planlamasıyla Muğla merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir, Yalova ve Kastamonu illerinde, örgütlü bir şekilde vatandaşları sahte belgelerle dolandırarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen kişilere yönelik 18 farklı adrese operasyon gerçekleştirildi.

Muğla'da da Bodrum ilçesinde yapılan operasyonun ardından, gözaltına alınan 1 kişinin Dörttepe Mahallesi'ndeki evinde arama yapıldı.

Eş zamanlı yapılan operasyon sonucu; A.S., H.Ş., M.Ö., Ş.Ş., B.Ş., A.A., Y.D., F.E., T.M., A.K., M.Y. isimli 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, suçtan elde edildiği değerlendirilen 550 bin lira ve 8 bin 200 Pound nakit para ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Gözaltına alınan 11 şüpheli, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, rüşvet, şantaj, 6136 sayılı kanuna muhalefet” suçlarından adli makamlara sevk edilecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık