Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor

​​​​​​​Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların duygularını istismar ederek, haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik denetimlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor

Vatandaşların yardımlaşma duygusunu kötüye kullanan dilencilere yönelik ilçemiz cadde ve sokaklarında operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçemizin farklı bölgelerinde yapılan uygulamalar neticesinde tespit edilen dilenciler ekip otolarına alınarak, gerekli işlemlerin yapılması için Zabıta Müdürlüğü’ne getirildi.

Denetimlerimiz yoğunlaşarak devam edecek

Gerçekleştirilen denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış, insanların yardımlaşma duygusunu kötüye kullanma amacı güden, bu işi davranış haline getiren kişilere fırsat verilmediğini belirterek, “Ekiplerimiz, vatandaşları rahatsız ederek cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, insanların merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz sürecek. İlçemiz cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiğimiz denetimlerimiz bundan sonraki süreçte de yoğunlaşarak devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık