Zafer Partisi ilçe yönetiminden Başkan Tokat’a ziyaret

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Zafer Partisi ilçe yönetiminden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 23 February 2022, Wednesday 17:19

Ziyaret İçin Suat Yaşar ve yönetimine teşekkür eden Başkan Tokat, Zafer Partisi Milas  İlçe Başkalığı içinde tebrik etti.Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette ülke ve Milas gündemine dair konular konuşuldu.

26 Ağustos 2021 tarihinde Genel Başkanları Ümit Özdağ başkanlığında kurulan Zafer Partisi çatısı altında Milas İlçe Başkanlığı teşkilatını kurduklarını dile getirerek söze başlayan Yaşar; ”Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini savunan bir partiyiz. Parti olarak Ülkemizin devlet, milli birlik ve beraberlik, sığınmacı ve ekonomi olarak dört temel krizi var. Zafer Partisi olarak çocuklarımıza  krizlerden arınmış daha güzel bir ülke bırakma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milas ilçemiz içinde kimseyi kırmadan küstürmeden herkesle beraber güzel izler bırakma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda sizlere de fikirlerimizi iletip ortak çalışmalar yapacağız” dedi.

İlçe teşkilatının hayırlı olmasını dileyen Başkan Tokat; “Zafer Partisinin ülkemiz için en iyisini yapma adına kurulduğunu biliyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Bizim ortak paydamız Milas. Uzatılan her eli sıkar, her fikre saygı duyarız. Ortak akıl ile Milasımız için hep beraber çalışıp güzel hizmetleri halkımıza sunacağız. Ziyaret için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık