Zafer Partisi’nden Kaymakam Böke’ye ziyaret

Ümit Özdağ tarafından kurulan Zafer Partisi, yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, Muğla merkez ve aralarında Milas’ın da bulunduğu 5 ilçede kuruluş çalışmalarını tamamladı. Partinin Milas İlçe Teşkilatı ise önceki gün Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret etti.

Zafer Partisi’nden Kaymakam Böke’ye ziyaret
  • 20 February 2022, Sunday 15:59

Kaymakam Böke’nin makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kurucu İlçe Başkanı Suat Yaşar, ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, kısaca partinin Muğla ve yurt genelindeki teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Zafer Partisi Milas Kurucu İlçe Başkanı Suat Yaşar, “Kuruluşumuzun hemen ardından 81 il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda Muğla merkez ve ilçelerinde de çalışmalar sürerken, aralarında Milas’ın da bulunduğu 5 ilçede yönetimler oluştu. Yurt genelinde ise 41 ilde teşkilatlanma çalışmaları tamamlandı. Artık kongre süreçlerimiz başladı. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bizler; vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı ve ortak değerlerimizi seven, hem de hiç bir koşul ileri sürmeden seven insanlarız. Bugün Zafer Partisi çatısı altında siyaset yapıyorsak, gelecekte çocuklarımıza, torunlarımıza, ‘ülkemiz zor günlerden geçerken biz de elimiz-kolumuz bağlı oturmadık. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için bizler de çaba gösterdik’ demek içindir. Siyaseti bir amaç için değil, halkımıza ve ülkemize hizmette bir araç olarak kullanmak için, gizli-saklı değil, vatandaşımıza karşı son derece şeffaf bir şekilde doğruları anlatmak, bugün yaşadığımız sorunlara nasıl bir çözüm önerimiz var, bunu açık ve anlaşılır bir şekilde anlatmak için yapmaya gayret ediyoruz.

Bu söylediklerimiz bir iddia değil. Önümüzdeki süreçte sahaya çıkıp vatandaşımızla, esnafımızla, çiftçimizle buluştuğumuzda sözlerimiz ve davranışlarımızla topluma bunu hissettireceğiz. Başta Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ olmak üzere tüm parti kadroları; vatan-millet-bayrak aşığı insanlarız. Bu anlamda ilçenin mülki amiri olarak sizin de içiniz rahat olsun. Milas’ın ve Milaslıların yararına olacak her türlü çalışmada, elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. İlçe yönetim kurulu ile birlikte kadın ve gençlik kollarımızda da hızlı bir yapılanmanın içerisindeyiz. Kısa bir süre sonra tam kadro sahada olacağız” dedi.

Gerçekleşen ziyaret için teşekkür eden Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke de, Zafer Partisi Milas İlçe yöneticilerine başarılar diledi. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık