Zafer ve Şehitler için pedal çevirdiler

Oktay ÇAYIRLI -

Zafer ve Şehitler için pedal çevirdiler

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yılı ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla bisiklet gönüllüleri tarafından etkinlik düzenlendi… Etkinlik, 7’den 70’e yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti …

Bisiklet gönüllüleri tarafından ilçemizde dün saat 15.30’da 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yılı ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

Atapark’ta toplanan ve aralarında Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava’nın da bulunduğu, kurum amirleri, bazı siyasi parti temsilcileri, okul yöneticileri, muhtarlar ve öğrencilerden oluşan grup, bisikletleriyle Halilbey Bulvarı’ndan geçerek, Milas - Bodrum - Ören - Yatağan Karayolu kavşağından tekrar Atapark’a döndü.

Güvenlik önlemleri eşliğinde gerçekleşen ve yaklaşık 10 kilometre mesafe kateden katılımcılar, Atatürk anıtı önünde Türk Bayrağı ve bisikletleriyle toplu fotoğraf çekimiyle etkinliklerini tamamladılar.

 

Bugün de var

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yılı ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla bugün de saat 8.30’da bisiklet turu gerçekleştirilecek. Tura katılanlar bu kez Milas Şehir Mezarlığı’na kadar giderek, burada bulunan şehit mezarlarını ziyaret edecekler …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık