Zeybekoğlu yeniden başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı 37. Olağan kongresi cumartesi günü Muğla’da gerçekleştirildi. 395 delegenin oy kullandığı kongrede oyların 382’sini alan Adem Zeybekoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi.

Zeybekoğlu yeniden başkan

CHP Muğla 37’nci Olağan İl Kongresi Gazi Mustafa Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye CHP İstanbul Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Gökhan Zeybek, CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Suat Özcan, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP’li ilçe belediye başkanları, İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, CHP İlçe Başkanları ve partililer katıldı.
Kongrede 395 delege oy kullandı. Oyların 382’sini alan Adem Zeybekoğlu, yeniden CHP Muğla İl Başkanlığı görevine getirildi.
Kongrenin ardından bir açıklama yapan Zeybekoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde ‘tam bağımsızlık’ bir tutkudur. Ben de her zaman bu tutkuyla görev yaptığım partimde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığımızın 37. Olağan Kongresinde Muğla İl Başkanlığı görevine yönetimim ile seçilmekten onur duyuyorum. Ve beni bu göreve layık gören Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Delegelerimize ve Partililerimize teşekkür ediyorum. Bir kere daha; Muğla’da sevgi kazanacak. Muğla’da birlik ve beraberlik kazanacak. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak.” dedi.
Adem Zeybekoğlu başkanlığındaki CHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Müge Yenisu Girenis, Uzay Kocabaş, Yağmur Türkel, Ahmet Çağdaş Sezer, Önder Oktay Arslan, Gizem Sayar Özcan, Musa Eraslan, Semahat Berber, Erol Kömürcü, Kemal Özler, Nihal Yılmaz, Ramazan Öntaş, Ramazan Pehlivan, Mümtaz Özçelik, Pelin Özbozdağ, Yusuf Güven, Halil Kocabaşoğlu, Neriman Seçer.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık