Zeytinyağı destekleme primleri çiftçinin hesabına yattı

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, ilçede bu yıl zeytinyağı prim dosyası yaptıran toplam 3 bin 320 çiftçinin, zeytinyağı destekleme primlerinin üreticinin Ziraat Bankası hesabına yattığını duyurdu.  

Zeytinyağı destekleme primleri çiftçinin hesabına yattı

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, zeytinyağı destekleme primlerinin bugün saat 18.00’den itibaren çiftçinin Ziraat Bankası hesabına yattığını duyurdu. 2018 yılı içerisinde Milas’ta toplam 3 bin 320 çiftçinin zeytinyağı prim dosyası yaptırdığını söyleyen Başkan Atıcı, Milaslı çiftçiye ödenen zeytinyağı prim miktarının toplam 5 milyon 680 bin lira olduğunu açıkladı.

PRİM ÖDEMESİ ÇİFTÇİYE CAN SUYU OLDU

Zeytinyağı destekleme primlerinin yıl bitmeden ödenmesinin çiftçiler adına sevindirici olduğunu belirten Başkan Atıcı, “Milaslı çiftçimizin en önemli geçim kaynaklarından biri zeytincilik ve zeytinyağı üreticiliğidir. Bu anlamda destekleme primleri çiftçilerimiz için büyük önem taşıyor. 2018 yılında Milas’ta toplam 3 bin 320 çiftçimiz zeytinyağı prim dosyası yaptırmıştır. 3 bin 320 çiftçimize, bu yıl sağlanan toplam prim miktarı ise 5 milyon 680 bin liradır. Bugün (Cuma) saat 18.00’den itibaren bu prim, çiftçilerimizin Ziraat Bankası hesaplarına yattı. Zeytinyağı destekleme primlerinin yıl bitmeden ödenmesi çiftçilerimizi sevindirmiştir.” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık