Zeytinyağı ve şarap üretiminin tarihi ele alınacak

​​​​​​​24 – 25 - 26 Kasım tarihlerinde Bodrum’da Herodot Kültür Merkezi’nde “Eski Çağ’da Ege Ve Akdeniz'de Zeytinyağı ve Şarap Üretimi: Kırsal Yerleşimler, Kentsel Merkezler ve Ticaret” başlıklı uluslararası sempozyum düzenlenecek.

Zeytinyağı ve şarap üretiminin tarihi ele alınacak
  • 24 November 2022, Thursday 10:22

2008 yılında Mersin’de “Antik Çağda Anadolu’da Zeytinyağı ve Şarap Üretimi” ve ardından 2011 yılında İzmir Urla’da gerçekleştirilen “Antikçağ’da Doğu Akdeniz’de Zeytinyağı ve Şarap Üretimi” konulu iki Uluslararası sempozyum gerçekleştirilmiş ve sunulan bildiriler iki ayrı kitap ile tanıtılmıştı. Yapılan bu iki etkinliğin ardından 24 - 26 Kasım 2022 tarihleri arasında“ Eski Çağ’da Ege ve Akdeniz'de Zeytinyağı ve Şarap Üretimi: Kırsal Yerleşimler, Kentsel Merkezler ve Ticaret” başlıklı sempozyum Bodrum’da gerçekleştirilecek.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Adnan Diler, Ege Üniversitesi’nden Prof. Dr. Kaan Şenol ve Mersin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit Aydınoğlu’nun düzenleme kurulunu oluşturduğu sempozyumda Milas’ta devam eden arkeolojik kazıların başkanları da katılarak sunum yapacaklar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık