Zorlu Maça Hazırlanıyorlar

​​​​​​​Mahalli Süper Amatör küme takımlarından Milas Spor ile Muğla Düğerek Spor takımları önümüzdeki 15 Ocak Pazar günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Zorlu Maça Hazırlanıyorlar
  • 13 January 2023, Friday 15:49

Mahalli Süper Amatör Kümede an itibariyle 9 puana sahip olan Milas Spor takımı, teknik direktör Hasan Ali Arıkan yönetiminde hafta boyunca çalışmalarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptıkları antrenmanla hazırlandı. Muğla Mahalli Süper Amatör Ligde kader maçına çıkacak olan Milas Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Çimenci, Pazar günü karşı karşıya gelecekleri Muğla Düğerek Spor müsabakası öncesinde düşüncelerini gazetemizle paylaştı.

“Süper Amatör küme müsabakalarının bitimine üç hafta kaldı henüz oynanmayan 3 maçımız bulunmaktadır.” diyen İlhan Çimenci, “3 müsabakadan 3 puan aldığımız taktirde rahat bir nefes alacağız. Önümüzdeki Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde taraftarlarımızın desteği ile Düğerek Spor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanacak güce de sahibiz. Pazar günü tüm Milaslı taraftarlarımıza takımımıza destek vermeye çağırıyoruz.”  Dedi.

Milas Önder Gazetesi olarak Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karıya geleceğimiz müsabakada Milas Spor takımına başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık