1 ikincilik ve 1 beşincilik elde ettiler

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

1 ikincilik ve 1 beşincilik elde ettiler

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo Takımı Minikler Judo Şampiyonası’nda ilçemizi temsil etmek için gittiği İzmir Karşıyaka’dan 1 ikincilik ve 1 beşincilikle Milas’a döndü.

Karşıyaka Atatürk Spor Salonu’nda 22 - 24 Temmuz tarihleri arasında yapılan minikler judo şampiyonasında 5 sporcu ile Milas’ı temsil eden judo takımımızın 2 sporcusu müsabakalarda derece yaptılar.

30 Kg Mert Ali Pınar, 38 Kg Batuhan Kızıltan, 40 Kg Gürkan Keleş, 55 Kg Doğukan Taner, 57 Kg Rüveyda Ebrar Aktaş isimli sporcularımızın yarıştıkları judo şampiyonasında tüm sporcularımız minderde rakipleriyle en iyi şekilde mücadele ettiler.

72 ilden 1200 sporcunun yarıştığı Minikler Judo Şampiyonası’nda ilimiz ve ilçemiz temsilcileri Milas judo ekibinden 55 kg’da müsabakalara katılan Doğukan Taner ikincilik kürsüsüne çıkarken 57 kg’da şampiyonada yarışan Rüvveyda Ebrar Aktaş beşincilik madalyası ile ödüllendirildi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo Antrenörü Yeliz Çatak, İzmir Minikler Judo Şampiyonası ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede Milas ve Muğla adına yarışan judo takımının tüm sporcularını müsabakalardaki mücadelelerinden dolayı kutlayarak “yarışmalarda dereceler yapmak çok güzel ancak daha da güzel olanı bu tür yarışmalarda ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil etmektir” dedi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak  bünyelerinde yer alan tüm spor dallarında başarılı çalışmalar yapıldığını belirten antrenör Yeliz Çatak, spor müsabakalarına katılmalarında kendilerine destek olan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ile sporcuların ailelerine de teşekkür ettiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık