12 Takım 1 Şampiyon ve destekler yangınzedelere

​​​​​​​ Milas’ta baş gösteren orman yangınlarında zarara uğrayan yangınzedelere destek amaçlı Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Konfederasyonu tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Masterler Futbol Turnuvası’nda grup maçları oynanmaya başlıyor.

12 Takım 1 Şampiyon ve destekler yangınzedelere

İlçemiz Masterlar Futbol Takımı Milasspor’un da yer aldığı futbol turnuvasında grup ve eleme maçları İzmir’de oynanacak. Turnuvanın üçüncülük ve final maçı 29 Ağustos Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapılacak.

 İlk rakip Bornova Genç Fatihler Masterler

Turnuvanın B grubunda yer alan ve Bornova Genç Fatihler ile Bornova Kültür Masterlerıyla gruptan çıkma mücadelesi verecek olan ilçemiz ekibi Milasspor Masterları, grubunda ilk maçını 21 Ağustos Cumartesi günü Saat 20.30 da Bornova Stadyumu’nda Bornova Genç Fatihler Masterlar Futbol Takımıyla yapacak.

Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın Genel Koordinatörlük görevini ise Erkan İşli’nin yaptığı Milasspor Masterlerı Futbol Takımında sakatlıkları nedeniyle birçok futbolcu takımın kadrosunda yer almıyor.

Başarılar diledi

Takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak spor muhabirimiz Hüseyin Açar’a yaptığı açıklamada, “eksiklerimiz olmasına rağmen ilçemiz Milas ve orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımız için düzenlenen böylesine anlamlı bir turnuvada yer almak bizim için bir onurdur” dedi. Mehmet Kabak “Milas’ta oynanacak olan şampiyonluk maçında sahada olmak istiyoruz, bunun için de maçlarda sahada elimizden geleni yapacağız” diyerek turnuvaya katılan tüm takımlara başarı dileklerini iletti.

Milasspor Masterlerı Turnuva Maç Programı

21 Ağustos Cumartesi

Saat 20.30 Milas spor- Bornova Genç Fatihler

25 Ağustos Çarşamba

Saat 20.30 Milasspor- Bornova Kültür

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık