Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2 Takımımız da Play Off’ları Garantiledi

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Cumhuriyet Anadolu Lisesi 2019-2020 Muğla okul sporları liseler grubu futbol maçlarında ilçemiz Milas’ın temsilcilerinden Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi geçtiğimiz hafta içerisinde Bodrum grubunda oynadığı maçları kazanarak Muğla temsilcisi müsabakalarına grup şampiyonları olarak katılma hakkını elde ettiler

2 Takımımız da Play Off’ları Garantiledi

B Grubunda yer alan Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk maçında Fethiye Anadolu Lisesini 3-0, ikinci maçında Fethiye Özel Final Anadolu Lisesini normal sonucu 1-1 biten maç sonrasında penaltılarla 5-4 yenerek, adını grup birincisi olarak yarı final karşılaşmalarına yazdırdı.
A Grubunda yer alan Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise ilk maçında Bodrum Hiper Anadolu Lisesi ile 1-1 kaldı. İkinci maçında Fethiye Özyer Anadolu Lisesi’ni 3-0 yendi. Grubunda üçüncü maçını 13 Ocak Pazartesi günü Kavaklıdere Sadık G. Anadolu Lisesi ile yapacak olan ilçemiz temsilcisi Cumhuriyet Anadolu Lisesi bu maçın sonucu  ne olursa olsun Play Off yarı final maçlarını garantilemiş oldu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık