Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2021-2022 Voleybol Sezonunun Yeni Takımı tanıtıldı..

İlimizi ve ilçemizi 2021-2022 sezonunda Türkiye Büyük Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde temsil edecek olan Milas Belediyespor, takım sporcu kadrosunu Milas basınına tanıttı.

2021-2022 Voleybol Sezonunun Yeni Takımı tanıtıldı..

29 Temmuz Çarşamba günü Mylasa 48 Resturant’ta düzenlenen tanıtım gecesine Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Av Muhammet Tokat, yönetim kurulu üyelerinden Eşref Mete, Süleyman Koç, Ümit Demirbacak, Tuncay Karaca, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol ve basın mensupları katıldılar.

Sporcu tanıtım töreninde bir konuşma yapan Milas Belediyesi ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Av Muhammet Tokat “Genç oyunculardan oluşan kadromuzla bu sezonda da ligin iddialı takımlarından biri olmayı hedefliyoruz. Takımımıza yeni katılan sporcularımıza aramıza hoş geldiniz diyorum. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyor, teknik ekibimize ve sporcularımıza başarılar temenni ediyorum”dedi

Teknik Ekip ve Takım Kadrosu Oluşturuldu

Milas Belediyespor Kulübü A Takımı Teknik Sorumluluğu görevine getirilen, kariyerinde Galatasaray, Beşiktaş A Takımları ve Milli Takımlar alt yaş grubu kategorilerinde Erkekler Voleybol takımları antrenörlüğü bulunan Hüseyin Düzceler, yardımcı antrenörlüğe Adem Aydın ve İstatik antrenörü, kondisyoner Turgay Uçak göreve getirilerek teknik ekip oluşturuldu.

2021-2022 sezonunda takım kadrosunda alt yapıdan yetişen oyuncularla birlikte Milas Belediyespor formasıyla ilk kez tanışan sporcular hep birlikte Milas Belediyespor Kulübünün başarılı olması için sahaya çıkacaklar.

Kadro gençleşti

Yeni sezonda Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol liginde mücadele edecek olan Milas Belediyespor Voleybol takımı genç bir kadroyla ligde yer alıyor.

Takımın geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Mehmet Ali Candoğan, Mert Mutlu’nun yanı sıra takımın ikinci ligde şampiyonluk yaşadığı dönemde takım kadrosunda yer alan takım kaptanlığını yapan deneyimli pasör Celil Yavuz da bu sezon takıma yeniden dönüş yaptı.

Sporcu transferinde genç oyunculara yönelen Milas Belediyespor kadrosuna Furkan Bayındır, Baran Yılmaz, Doruk Daloğlu, Emir Mermer, Emre Çalışkan, Ulaş Dokumacı, Ali Berke Sağır, Berkant Mit, Emir Pınar ve Kerem Yiğit’i de alarak genç ama güçlü bir kadro oluşturdu.

Sporcu basın tanışma töreninde, Yeni sezonda Milas Belediyespor Kulübü için Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Liginde mücadele edecek olan takımım tüm sporcuları ve teknik ekip basın mensuplarına tek tek tanıtıldı.

Sporcular kariyerleriyle ilgili bilgiler vererek basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

 Tanıtım töreni tüm takım sporcularının, teknik yönetimin, kulüp yönetim kurulu üyelerinin ve basın mensuplarının toplu fotoğraf çekimiyle sonlandırıldı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis