23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

Özge Okulları Sponsorluğunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 27-28 Nisan tarihlerinde Özge Okulları Menteş Kampüsünde başlıyor.

23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

7 yaş altı,9 yaş altı,11 yaş altı,14 yaş altı ve 18 yaş altı olmak üzere 5 kategoride yapılacak olan 23 Nisan Satranç Turnuvasının ödülleri 28 Nisan Pazar günü aynı salonda verilecek.

23 Nisan Satranç Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize bir bilgilendirme yapan Milas Satranç İlçe Temsilcisi ve Satranç Müsabakaları Başhakemi Elif Vildan Altunsoy anlamlı bir gün için yapılan özel bir turnuvada Milas çocuklarıyla buluşacaklarını vurgulayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun dileğinde bulundu.

5-6 Mayıs tarihlerinde Meşelik Mahallesinde Yaza Merhaba Satranç Turnuvası gerçekleştireceklerini de belirten Elif Vildan Altunbozar yılın son turnuvasını da 19 Mayıs Gençlik Haftasında Spor ve Gençlik Bayramı için MİTSO Lokalinde yapacaklarını söyleyerek satranç turnuvalarına katılmaları için tüm sporculara çağrıda bulundu.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık