3 sporcu… 3 madalya…

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

3 sporcu… 3 madalya…

Geçtiğimiz hafta sonu Edirne’de yapılan 1. Uluslararası Judo Turnuvası’na katılan ilçemiz judo sporcuları Milas’a 3 madalya kazandırdılar.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün 3 başarılı sporcusu antrenörleri Yeliz Çatak, yönetiminde katıldıkları Edirne Judo Turnuvası’nda yaptıkları müsabakalarda minderde son derce üstün bir performans sergilediler ve 3 madalya elde ettiler.

11 İl, 25 kulüp, 4 ülke ve 340 sporcunun katıldığı Uluslararası Judo Şampiyonası’nda Ümitler Kategorisi’nde ilçemizi temsil eden Ece Zurnacı kilosunda birinci olarak altın madalya kazandı. Yıldızlar Kategorisi’nde 44 kilogramda Berfin Çağlayan ikinci olarak gümüş madalya aldı. Aynı turnuvada yarışan üçüncü sporcumuz Çiğdem Lafçı Gençler Kategorisi’nde üçüncü olarak bronz madalya ile ödüllendirildi.

Edirne’de yapılan Judo Şampiyonası sonrasında turnuva katılan tüm sporcularla 2 günlük kaynaşma tanışma antrenman kampına katılan ilçemiz judo ekibi Milas’a 3 madalya kazandırarak turnuvadan başarıyla ayrıldılar.

İlçemizi Edirne’de yapılan Birinci Uluslararası Judo Şampiyonasında başarıyla temsil eden 3 sporcumuzu ve antrenörümüzü gazetemiz adına kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık