41 Kere Maşallah

Yeni Milasspor 41.Kuruluşunu güzel bir yemek ve gece ile kutladı. Milas Havuzbaşı Resturant’ta 11 Ocak Cuma günü gerçekleşen gece, daha önceki 2 geceye göre daha fazla katılımla yapıldı.

41 Kere Maşallah

Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın yaptığı açılış konuşması sonrasında kulübün Onursal Başkanı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da bir konuşma yaparak Yeni Milasspor’un Milas’ın takımı olduğunu ve birlik beraberlik içinde daha üst liglere

çıkması için herkesin destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Yeni Milasspor’un 41.kuruluş gecesine  Milas CHP Yönetimi, Milas İyi Parti Yönetimi, Yörük Obaları Derneği Yöneticileri, MİTSO Başkanı Reşit Özer, CHP eski Muğla Milletvekili ve eski kulüp başkanı Fevzi Topuz, eski kulüp başkanlarından Fikri Çırak, Vedat Çakır, Halil İbrahim Gülen’in temsilcisi olarak CHP Meclis Üyesi Ece Gülen, Nazmi Zeybek, Yeni Milasspor Amigosu İbrahim Alır, Yeni Milasspor Kulübü Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı futbolcuları, teknik sorumlusu, Milasspor Masterler Futbol Takımı, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi, Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin  ve çok sayıda davetli katılarak, geceye destek oldular.

Önce Teşekkür Plaketleri Verildi

Yeni Milasspor’un kuruluşundan bugüne kadar kurucu üyelik yapmış isimlere ve Yeni Milasspor’un eski kulüp başkanlarına, yaptıkları hizmet ve verdikleri destekler nedeniyle Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi tarafından teşekkür plaketlerinin verilmesi ile devam eden gecede  “O Ses Türkiye”nin Pop Starı Oktay Ölmez şarkıları ile sahne aldı.

Gecenin ilerleyen dakikalarında Yeni Milasspor Kulübü’ne maddi desteklerin de yapılmasından sonra, 41. Kuruluş Yıldönümü Pastasının kulübün efsane başkanlarınca hep birlikte kesilmesi ile gece devam etti.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık