Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

50 genç sporcu yeni kuşak taktı…

Milas Belediyesi Spor Salonu’nda geçtiğimiz hafta sonu ‘kuşak Sınavı’ heyecanı yaşandı. Minik karateciler sınavı geçmek ve bir üst dereceye yükselmek için ter dökerken, kuşak sınavını başarıyla geçen genç sporcularına belgelerini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat verdi.

50 genç sporcu yeni kuşak taktı…

Antrenörlüğünü Gazi Mustafa Yazıcıoğlu’nun yaptığı Milas Belediyesi Spor Kulübü’nde savunma sanatı olarak kabul edilen Uzakdoğu sporlarını öğrenen genç sporcular, geçtiğimiz hafta bir üst dereceye yükselmek için kuşak sınavı heyecanı yaşadılar.

Sınav sonrası başarılı olan ve bir üst derecede kuşağa terfi hakkı kazanan genç sporculara belgelerini ise düzenlenen bir törenle Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat verdi.

Genç sporcular ve ailelerinin de katıldığı belge töreninde, sporcuları ve aileleri kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Burada gördüğüm tablo gelecek açısından beni oldukça umutlandırdı. Çünkü karşımda, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; zeki, çevik ve ahlaklı gençler duruyor. Onları yetiştiren, yetiştirirken de sahip olduğumuz değerlerden ödün vermeden, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayan sevgili anne-babalarına ve sporcularımızı bu seviyelere getiren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum.

Hangi dalda olursa olsun sporla uğraşan gençleri desteklemek, hepimizin ortak sorumluluğu olmalıdır. Milas Belediyesi olarak her branşta spor yapan gençlere, onları bünyesinde barındıran kulüplerimize ve yetiştiren hocalarımıza bugüne kadar tüm imkânlarımızı seferber ederek destek olmaya çalıştık. Elbette bu desteğimiz önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek.

Sınava katılan ve başarılı olan genç sporcularımızı kutluyorum. Onlardan ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ilçemiz adına daha büyük başarılar bekliyoruz” diyerek; sporcuları, ailelerini ve Milas Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri; Gazi Mustafa Yazıcıoğlu, Emre Özsoy ve Yılmaz Yiğit’i tebrik etti.

Spor kulübünün antrenörleri ise 12-17 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak Minikler Türkiye Karate Şampiyonası’na hazırlandıklarını ve madalyalarla Milas’a döneceklerini söylediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık