6. Güllük Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı

​ÖNDER Spor Haber

6. Güllük Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı

Geleneksel olarak bu yıl 6’ncısı düzenlenen, Güllük Yıldırım Satranç Turnuvası, 30 Temmuz Cumartesi günü yapıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediyesi işbirliğiyle ile Güllük’te bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ‘Yıldırım Satranç Turnuvasında’ rekabet çok yoğun hissedildi.

Satranç turnuvası, Güllük Aile Çay Bahçesi’nde 5 dakika + 3 saniye eklemeli tempo 7 tur İsviçre sistemi ile gerçekleşti.

32 sporcunun katıldığı turnuvanın hakemliğini; Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar ve Ali Ülgün üstlendi.

12 yaş altı miniklerde 1. Efe Doruk Türkol, 2. Egemen Uyar, 3. Toprakcan Mutlukan, 4. Arda Uzgur; Büyüklerde ise 1. Fatih Çelik, 2. Ozan Emre Aydın, 3. Mehmet Salih Kaya ve 4. Zeki Koç dereceye girerek madalya almaya hak kazandılar.

Turnuvayı dereceyle bitiren sporculara ödülleri, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Strateji Geliştirme ve Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Karaca ve Milas Belediyespor Koordinatörü Ümit Demirbacak tarafından verildi.

Ayrıca turnuvada emeği geçenlere birer teşekkür plaketi sunuldu.

Ödül töreni sonunda ise, Milas Belediyespor Koordinatörü Ümit Demirbacak ve satranççılar, 15-22 Temmuz tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’ında 9 Tur sonunda rakiplerini geride bırakarak 2. Lige yükselme başarısı gösteren Ortaca Belediyespor Satranç Takımını kutlama pastası keserek 2. ligde başarı dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık