Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 60 Kilometre Koştu

Milaslı koşucunun başarısı alkışlandı

 60 Kilometre Koştu
  • 27 November 2019, Wednesday 9:17

22-23 Kasım tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştirilen Aydem Bodrun Ultra Maratonuna bu yıl 400’ün üzerinde koşucu katıldı.
6, 10, 23 ve 60 kilometrelik parkurlarda koşulan Aydem Maratonunda Milas adına Karyalılar Koşu Takımı yarıştı.
Karyalılar takımı sporcularından Ali Sarıman 60 kilometrelik parkuru 7 saat 17 dakika 52 saniyede koşarak büyük bir başarıya Milas adına imza attı.
Milaslı koşucu Ali Sarıman gazetemize yaptığı açıklamada haftanın nerdeyse 6 günü yaptığı antrenmanlarla 60 kilometrelik bu zorlu parkura hazırlandığını söyledi.
 Fiziki yeterliliğinin yanı sıra mental olarakta yarışlara hazır olmanın önemini vurgulayan Ali Sarıman hedefinin üst klasmanlarda yapılan ultra maratonlarda yarışmak ve daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi.
Kategorisinde 1.oldu
Bodrum Ulyra Maraton koşu yarışmalarına Milas adına katılan Karyalı koşu takımı sporcularından Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu 10 kilometrelik parkurda 40-49 yaş arasında birinci olarak günün en başarılı yarışmacısı oldu.
Milas Karyalı Koşu takımının diğer sporcularından Ersin Camiduran, Yıldırım Bilge, Ahmet Karaltı ve Serdar Murat Sarı katıldıkları kategorilerde Milas’ı başarıyla temsil ettiler.
 Organizasyonu Milaslı iş adamı Ali Cem Aktaş tarafından yapılan Aydem Bodrun Ultra Maratonun ödül töreni de 23 Kasım Cumartesi günü Bodrum Kalesinin girişinde yapılarak, dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis