Akyer, forma yardımı yaptı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Akyer, forma yardımı yaptı

Milas esnaflarından Levent Optik sahibi Levent Akyer, geçtiğimiz günler içersinde ilçemizi U12 alt yapı liglerinde Muğla’da temsil edecek olan Menteşe Gençlikspor Futbol takımına forma yardımı yaparak destek oldu.

 

Menteşe Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı’ya formaları teslim eden Levent Akyer forma teslim töreninde yaptığı konuşmada ilçemizi Muğla’da temsil eden tüm spor kulüplerine geçmiş dönemlerde destek olduk ve olmaya da devem edeceğiz açıklamasında bulundu. Akyer; Milas futbolunun temsilcileri olan sporculara ve spor kulüplerine yaptığımız bu küçük desteklerle sporcularımızın morallerini yükseltmeyi hedefledik. Onlara az da olsa yapılan bu tür yardımlar ekonomik sıkıntılar çeken spor kulüplerimizin sıkıntılarını az da olsa gidermektedir. Bu anlamda bizlerde hem spora hem de spora hizmet den spor kulüplerimizin yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Menteş Gençlik Kulübümüzün yıldız futbolcularına katılacakları lig mücadelesinde başarılar diliyorum” diyerek formaları Menteş Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı’ya verdi.

 Teşekkür Etti

Milas Levent Optik Sahibi Levent Akyer’in her zaman spora ve sporculara destek olduğunu vurgulayan Menteş Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı Levent Akyer’e sporcularımız adına teşekkür ediyorum dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık