Amatör Spor Haftası Başladı

2019-2020 Spor sezonu Amatör spor haftası töreni 7 Ekim Pazartesi günü Milas Atapark'ta  gerçekleştirildi. 7-11 Ekim Tarihleri arasında yapılacak olan Amatör Spor Haftası Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından  organize edildi. Amatör Spor Haftası törenlerine Milas'ın bazı okullarının öğrencileri ve öğretmenleri de katıldılar.

Amatör Spor Haftası Başladı

Amatör Spor Kulüplerinin temsilcilerinin yer almadığı Spor Haftası törenleri saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.Milas Şehit Metin İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Ayşegül  Turhan Gezginci'nin sunumuyla başlayan tören Milas Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Çakır eşliğinde İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile devam etti. Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenginin Atapark'taki Atatürk Anıtı’na konulması sonrası Amatör Spor Haftası Törenleri sona erdi.

Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Türker  Yurtseven ve Milas Gençlik ve Spor Müdür Vekili  Durmuş Tayfun Sarı'nın da katıldıkları Amatör Spor  Haftası töreninin tören komutanlıgını Beden Eğitimi öğretmeni Filiz Beycur yaptı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık