Amatör Spor Haftası kapsamında çim hentbol müsabakaları oynandı

​​​​​​​Her yıl Düzenli olarak Türkiye’nin her yerinde tertip edilen Amatör Spor haftası etkinlikleri Milas’ta Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gerçekleşti.

Amatör Spor Haftası kapsamında çim hentbol müsabakaları oynandı
  • 07 October 2022, Friday 10:16

Milas İlçe Spor Müdürlüğü hocası Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel’in çalıştırdığı Milas Belediye Spor Hentbol takımı, Amatör Spor Haftası etkinliklerinde 57 sporcunun katıldığı hentbol branşında, Kız ve Erkeklerde Minikler, Yıldızlar, Gençler dallarında Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gösteri müsabakaları yapıldı. Karşılaşma sonrasında sporcular başarı madalyalarını aldı.

Müsabakaları her zaman sporculara yardımcı olan Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, İlçe Spor Müdürlüğü memurlarından İmdat Çelik ve sporcuların aileleri takip etti.

Metin Özcan Şehir Stadyumu’nda yapılan hentbol gösteri müsabakalarının ardından 57 sporcuya sezon içerisindeki başarılarından dolayı da madalyaları verildi. Sporcuların madalyalarını Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, İmdat Çelik, Tuğçe Handan Demirel taktıktan sonra gösteri müsabakası, çekilen hatıra resmi ile sona erdi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık