Amatör spor haftasının son etkinlikleri

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Amatör spor haftasının son etkinlikleri

10 - 16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası’nın ilçemiz Milas’taki kutlamaları 15 - 16 Ekim Cumartesi Pazar günleri yapılan son iki spor etkinliği ile tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü yapılan judo gösterileri ve Pazar günü yapılan Güreş etkinlikleri ile tamamlanan Amatör Spor Haftası kutlama programında hentbol, badminton, masa tenisi, judo, güreş, voleybol, basketbol gibi spor etkinliklerinin yanı sıra çocuklar için mendil kapmaca yarışmaları da düzenlendi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Milas Milli Eğitim ve Milas Kaymakamlığı iş birliğinde düzenlenen Amatör Spor Haftası Spor Etkinliklerine Milas’ta spor yapan yüzlerce sporcu katılarak destek oldular.

 

Son etkinlikler judo ve

güreşten geldi

Amatör Spor Haftası Etkinliklerinin son iki gününde antrenörlüğünü Yeliz Çatak’ın yaptığı judo takımının sporcularının gösterileri beğeni toplarken diğer spor etkinliğinde Milas Güreş Eğitim Merkezi Güreş Salonu’nda geleceğin başarılı güreşçileri ve yıldız sporcuları minderde birbirleriyle güreşerek gelecekte iyi birer sporcu olacaklarını gösterdiler.

Yapılan her iki spor etkinliği sonrasında katılımları için sporculara teşekkür belgelerini İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ve iki spor dalının antrenörleri verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık