Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi 10 Temmuz’da yapılacak

Her üç yılda yapılmakta olan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bu yılki genel kurul seçimi 10 Temmuz Pazartesi günü Muğla’da yapılacak.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi 10 Temmuz’da yapılacak

1991 yılında Muğla futbolunda değişik takımlarda başarıyla görev yapan bireylerin bir araya gelerek kurdukları Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 14. genel kurulu hakkında görüşlerini aldığımız Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ikinci başkanı aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, 32 yıldan beri yoktan var olan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hakkında gazetemize şu bilgileri verdi:

“1991 yılında Muğla mahalli liginde değişik kulüplerde yöneticilik yapan an itibariyle 32 yıldan beri Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkanı olan Mehmet Top, başta olmak üzere takımlarda gönüllü olarak görev yapan ceplerinden hatırı sayılır paralar harcayan Mustafa Yandık, Ali Karakaya gibi Muğla futbolunun duayenlerinin bir araya gelerek kurdukları Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 1991 yılında kuruldu. Muğla Amatör Spor Kulüpleri federasyonu yeni kurulduğunda kurucu yönetim kurulu üyelerinin üstün çabaları ile bugünlere geldi. İlk kurulduğu yıllarda uzun yıllar kirada Muğla futbola hizmet veren büyüklerimizin üstün çabaları ile bugünlere gelindi.  14.’sü yapılacak genel kurul 10 Temmuz günü yapılacak.”

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda uzun yıllar fahri olarak fedakarca görev yapan Mehmet Top, Ali Karakaya ve Mustafa Yandık  hocalara Muğla futboluna verdikleri hizmetler için Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis