Antrenman maçının kazananı Kıyıkışlacık Spor oldu

1. Amatör Lig B gurubunda yer alan temsilcimiz Kıyıkışlacık Spor, Süper Amatör Lig A gurubu takımı Bitez Pedesaspor ile antrenman maçı yaptı. Antrenman maçının kazananı Kıyıkışlacık Spor oldu.

Antrenman maçının kazananı Kıyıkışlacık Spor oldu

29 Ekim Pazar günü saat 15’te Datça Belediyespor'la Milas’ta ilk maçına çıkacak olan geçen senenin 2. Amatör Lig grup şampiyonu Kıyıkışlacık Spor takımı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hazırlıklar kapsamında 24 Eylül Pazar günü bu sezon ilk kez Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bitez Pedesaspor ile antrenman maçı yapan Milas takımı rakibini 6-1’lik skorla yendi.

Orta saha hakemliğini Spor Muhabiri Hüseyin Açar, yan hakemlikleri ise Nazmi Yükselen ve Ahmet Teke'nin yaptıkları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynan müsabakada, her iki takımın kadrolarında yer alan tüm futbolcular, antrenman maçında görev aldı.

Her iki takım futbolcuları maç boyunca yeteneklerini ve ligde ne kadar iddialı olduklarını göstermek adına yoğun çaba gösterdi. Yeni sezonda farklı liglerde mücadele edecek olan iki takımın oyuncuları da istekli ve hırslı oynarken, müsabaka oldukça iddialı geçti. Antrenman maçını takip eden taraftarlar ise her gol sonrası hop oturup, hop kalkarken, sahadan oldukça memnun ayrıldılar. Takımların teknik direktörleri ise, kadrolarındaki tüm futbolcuları maç içinde değerlendirmeye çalıştılar.

Teknik Direktör Cenk Atasoy ve Yardımcı Antrenör Mehmet Ali Altaş eşliğinde hazırlık maçına çıkan Kıyıkışlacık Spor takımı kadrosundaki tecrübeli futbolcularıyla maçta daha üstün oynayan taraftı. Oyununu skora da yansıtan takım, maçı 6-1 kazandı. Kıyıkışlacık Spor’un gollerini Mehmet Oğuz 2, Ahmet Şerif 2, Kayahan 1 ve Seyit 1 kaydetti.  

Antrenman maçını izleyen Kıyıkışlacık Spor Kulüp Başkanı Akın Durmaz, futbolcuların gösterdikleri oyun performansından oldukça memnun olduğunu söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık