Antrenmanlar betonda, maçlar çimde

Mart Ayı içerisinde Muğla'da yapılacak olan Hokey Müsabakalarında ilçemizi temsil edecek olan Milas'ın tek Hokey Takımı Sakarya  Ortaokulu,  antrenmanlarını okulun beton sahasında sürdürüyor.

Antrenmanlar betonda, maçlar çimde

Sakarya Hokey Takımları Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenörü Hokey Hakemi  Zehra Şimşek nezaretinde çalışmalarına okul bahçesinde devam ediyor.

Hedef Hokey'in tanıtımı

2019-2020 Sezonu Hokey Müsabakalarıyla ilgili olarak gazetemizi bilgilendiren Antrenör  Zehra Şimşek,  Sakarya Ortaokulunda 1,5 yıldır görev yaptığını belirterek, 4 kategoride Muğla Hokey müsabakalarına katılacaklarını söyledi. 50'ye yakın sporcusu olduğunu vurgulayan Zehra Şimşek, Hokey branşında en büyük sıkıntılarının antrenman yapacak sahaları olmadığını vurgulayarak Milas'ta Hokey sporunda mücadele eden tek okul olmalarının dezavantajları olduğunu söyledi. Antrenman maçı yapacak takım bulamıyoruz diyen Zehra Şimşek, antrenmanları okulun beton sahasında yapmanın sıkıntıları olduğunu vurguladı.

4 Sporcu Muğla Anadolu Yıldızları Hokey Takımı’nda

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Hokey Karma Takımı’na Sakarya Hokey Takımı’ndan Miray Esmez, Aysel Nehir Taş, Eylül Şimşek ve Elçin Şimşek isimli sporcularının katıldığını belirterek hedeflerinin Milas'ta Hokey sporunun daha fazla tanınması ve Muğla Anadolu Yıldızları Hokey Takımı’na daha çok sayıda sporcu vermek olduğunu söyledi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık