Atıl vaziyetteki sahaların faaliyete geçmesi bekleniyor

İlçemizin 16 futbol takımı, saha çalışmalarını daha rahat yapabilmeleri için acilen atıl vaziyetteki sahaların faaliyete geçmesini bekliyor.

Atıl vaziyetteki sahaların faaliyete geçmesi bekleniyor

Muğla Mahalli Ligi’nde Milas’ı temsil eden Milas Spor, Milas Belediye Beçin Spor, Milas Gençlik Spor, Dörtyol Spor Güllük Spor, Boğaziçi Bargilya Spor, Güllük Hermiyas  Spor, Bafa Zeytin Spor, Milas Ergin Spor, Ören Spor, Milas Menteş Spor, Milas İsmetpaşa Spor, Kıyıkışlacık Spor, Selimiye Spor, Milas Gücü Spor, Milas  Esnaf Spor olmak üzere toplam 16  ilçe takımı mahalli ligde yer alırken, sahada antrenman yapma sıkıntısı yaşıyor.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 16 futbol takımının yanı sıra okul takımları da antrenman yapıyor. Ayrıca statta resmi ve özel müsabakalar da yapılıyor. Bütün antrenmanların statta yapılması Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nün yanı sıra antrenman yapan takımlara da sıkıntılar yaşatıyor. Bu durum da statta kargaşaya ve yoğunluğa neden oluyor.

Selimiye futbol sahası ve Ören sahalarının atıl durumda bulunması nedeniyle ilçe Spor Müdürlüğü ile Milas Belediyesi tarafından, acele, imkanlar dahilinde tamir edilerek tüm takımlara tahsis edilmesi bekleniyor.

Bu sıkıntıları yaşayan takım yetkilileri, “Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat’ın her zaman sporcuların yanında olması nedeniyle, atıl vaziyetteki Selimiye ve Ören sahalarının tamir edilerek takımlarımızın antrenman yapmalarını vesile olmalarını bekliyoruz” dediler.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık