Avrupa üçüncüsü oldu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Avrupa üçüncüsü oldu

İlçemizin başarılı sporcularından boksun altın eldiveni Selma Karakoyun milli takım forması ile katıldığı Avrupa Boks Gençler Şampiyonasında bu kez üçüncülük kürsüsüne çıkarak ülkemizi onurlandırdı.

19 - 26 Eylül tarihleri arasında Ordu Durugül Spor Salonu’nda 21 ülke ve 200’e yakın sporcunun katıldığı Avrupa Yıldızlar ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil eden boks milli takımımızın kadrosunda yer alan Selma Karakoyun 81 kilogramda ülkemize bir bronz madalya kazandırdı.

Geçtiğimiz hafta içinde sona eren Ordu Avrupa Boks Şampiyonasına, Genç Bayanlarda 13 milli takım sporcuyla katılan ülkemiz milli takımının 2 sporcusu altın madalya alarak birincilik kürsüsüne çıkarken 4 sporcumuz da bronz madalya alarak üçüncülük kürsüsüne çıktılar.

İlçemizin Milas’ın yetiştirdiği Milaslı sporcumuz boksun altın kızı Selma Karakoyun boksta milli takımımızın değişmez sporcusu olarak elde ettiği başarılarla hem ilçemizi hem de ülkemizi onurlandırmaya devam ediyor.

Ordu Avrupa Boks Şampiyonasında hedefinin altın madalya olduğunu belirten genç sporcu şampiyonada ikinci maçında Macar rakibi karşısında yaşadığı talihsiz yenilgi sonrası üçüncülük maçına çıktığını belirterek elde etiği bronz madalya ile şampiyonayı tamamladığını söyledi.

2017 Avrupa ve Dünya Boks şampiyonasına hazırlandığını vurgulayan şampiyon boksörümüz Selma Karakoyun yeni şampiyonada milli takım forması ile mücadele ederek “ülkeme altın madalya kazandırmak istiyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık