“Babalar” gibi mücadele ettiler

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

“Babalar” gibi mücadele ettiler

Milas Pomelon AVM Yönetimi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tavla Şampiyonası 19 Haziran Pazar günü Babalar Günü’ne özel olarak Milas Pomelon’da yapıldı.

Tavla şampiyonasına katılım ve ilgi oldukça yoğun oldu. 120 tavla oyuncusu 19 Haziran Pazar günü saat 12’den akşam saat 18’e kadar devam eden tavla turnuvasında mücadele ettiler.

Bayanlarında yarıştıkları tavla şampiyonasında ilk tur müsabakaları sonrası rakiplerini yenenler bir üst tura çıktılar.

Turnuvanın akşamüstü yapılan final bölümünde 4 sporcu şampiyonluk için mücadele ettiler.

Mesut Vural, Ömer Ömür Kandak, Yakup Çakır ve Kürşat Ertuna arasında oynanan final maçları sonrasında rakiplerini yenen Kürşat Ertuna ve Mesut Vural turnuvanın şampiyonluk maçına çıktılar.

Tavla şampiyonasının hem üçüncülük hem de şampiyonluk karşılaşması aynı anda oynandı. Üçüncülük maçında Ömer Ömür Kandak rakibi Yakup Çakır’ı 5 - 0 yendi ve turnuvanın üçüncüsü oldu.

Turnuvanın şampiyonluk karşılaşmasında ise Mesut Vural rakibi Kürşat Ertuna’yı 5 - 2 yendi ve turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Ödül töreni

Tavla şampiyonası final karşılaşmaları sonrasında Milas Pomelon AVM Yönetimi tarafından düzenlenen ödül töreni ile şampiyonanın üçüncüsü olan Ömer Ömür Kandak’a bir adet tablet ve bir tavla hediye edildi.

Turnuvanın ikincisi Kürşat Ertuna’ya ödülü olan 400 TL Altınyıldız hediye çeki ve bir adet tavlayı Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen verdi. Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen tavla şampiyonasında aynı zamanda yarışmacı olarak da yer aldı.

Turnuvanın şampiyonu olan Mesut Vural’a ise bir adet Vestel LED televizyon ve tavla hediye edildi.

Tavla şampiyonasında ilk üçe giren 3 sporcuya Milas Belediyesi ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat adına Ümit Demirbacak katılım teşekkür plaketi vererek başarılarından dolayı üç sporcuyu kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık