Baş Öğretmen Atatürk Turnuvası’nda Çeyrek Final Maçları

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Baş Öğretmen Atatürk Turnuvası’nda Çeyrek Final Maçları

12 futbol takımın katılımıyla, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Baş Öğretmen Atatürk Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları bugün oynanacak.

Geçtiğimiz hafta içinde işletmeciliğini eski kalecilerden Yaşar Yalçın’ın yaptığı Milas Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahasında oynanan müsabakalar sonrasında bugün 4 takım final şansını yakalayabilmek için sahaya çıkıyorlar.

Turnuva Komitesi Başkanlığını Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın yaptığı Milas Lig Heyeti tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Atatürk MTA Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Semiz ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Becek futbol müsabakalarının sağlıklı ve güvenli bir şekilde geçmesi için turnuvaya destek oluyorlar.

 

Turnuvanın En

Heyecanlı Maçı

Türbe Ortaoköy Ortaokulu - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğretmenler turnuvasında turnuvanın finalist adayı takımları arasında gösterilen Ortaköy Ortaokulu Futbol Takımı ile Atatürk MTA Lisesi Takımları arasında oynanan karşılaşma seyirciler tarafından beğeni ile izlendi ve her iki takımın sporcularının saha içi mücadelesi alkışlandı.

Spor Muhabiri Emekli Öğretmen Hüseyin Açar’ın yönettiği müsabakada Ortaköy gücünü maçta belli ederek peş peşe golleri buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 7 - 2 Ortaköy’ün galibiyeti ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında daha derli toplu oynayan Atatürk MTA Lisesi skoru 7 - 7 yaptı.

Turu geçecek ve bir üst tura yükselecek olan takımın belirlenmesi penaltı atışlarına kaldı.

Beşer penaltı atışında Ortaköy tüm atışları gole çevirdi, Atatürk MTA Lisesi ise bir penaltı atışından yararlanamadı.

Atatürk MTA Lisesi Futbol Takımı oyuncularından Turnuva Komitesi Üyesi Onur Semiz başarılı futbolu ile karşılaşma sonucunun penaltı atışlarıyla belirlenmesine neden oldu. Ancak Ortaköy penaltı atışlarında daha başarılı olarak bir üst tura çıktı.

Turnuvanın yarı final karşılaşmaları bugün, final maçları ise 23 Kasım Çarşamba günü yapılacak.

Turnuvanın ödülleri 24 Kasım akşamı Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılacak olan Öğretmenler Günü Töreninde verilecek.

 

Turnuvada Oynanan

Karşılaşmalarda Alınan Sonuçlar

Ticaret Meslek Lisesi: 10

Özge Koleji: 4

Milli Eğitim: 8

Çamköy: 3

 

Karyalılar: 7

Semiha Altunkan Ortaokulu: 3

 

Ortaköy Ortaokulu: 7

Atatürk Kız Meslek Lisesi: 7

(Penaltı Atışlarıyla 5 - 4 Turu Ortaköy geçti)

 

Yarı Final Maç

Programı

21 Kasım Pazartesi

Saat 18.00

Ticaret Meslek Lisesi:

Karyalılar:

 

Saat 19.00

Ortaköy Ortaokulu:

Milli Eğitim Müdürlüğü:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık