Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Arıcı Milas’ta

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcilik Kurumu Başkanı Dr Abdurrahman Arıcı geçtiğimiz hafta içinde Milas’a gelerek, Futbol Federasyonu Temsilciler Kurumu Üyesi eski futbol hakemi, gözlemci Levent Akyer’i ziyaret etti.

Başkan Arıcı Milas’ta

Türkiye Futbol Liglerinde müsabakaların sağlıklı ve güvenli bir şekilde oynanabilmesi için 2004 yılında yeniden yapılandırılan Temsilcilik Kurumunun Başkanı olan Dr Abdurrahman Arıcı, Futbol Müsabakaları Temsilcilik Kurumu Üyesi Levent Akyer ile bir spor sohbeti gerçekleştirdi.

 İlçemiz Milas ve Muğla bölgesindeki sportif çalışmalarla ilgili olarak Başkan Arıcı’yı bilgilendirdiğini belirten Levent Akyer, Başkan Arıcı’nın kendisini ve Milas’ı ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu vurguladı.

Gazetemize yaptığı açıklamada,“spor sohbetimizin yanı sıra ilçemiz Milas’ı da Başkanımız Dr Abdurrahman Arııcı’ya tanıtacağım” diyen Temsilciler Kurulu üyesi Levent Akyer,“Başkan Arıcı’ya bu güzel ve anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Abdurrahman Arıcı Kimdir?

Abdurrahman Arıcı, 2 Mayıs 1951 yılında Hatay Reyhanlı’da doğdu. Tıp Doktoru; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. Radyoloji dalında uzmanlığını tamamladı. Rize ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttü.

Futbol Hakemliği yaptı. Süper Lig Gözlemciliği, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyeliği, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Rize, Yozgat Kurucu Başkanlığı ve Dernek Genel Merkez Genel başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık