Başkan’a teşekkür etti

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Başkan’a teşekkür etti

23-26 Haziran tarihleri arasında Hırvatistan’ın Poreç Kentinde yapılan Vetaranlar Avrupa Şampiyonası Judo Turnuvasında ülkemizi ve Milas’ı temsil ederek Avrupa Beşincisi olan ilçemiz sporcusu Tayfun tuna geçtiğimiz hafta içinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek Avrupa Şampiyonası müsabakaları ile ilgili bilgiler verdi.

100 kg da Milli formayı giyen başarılı sporcumuz Tayfun Tuna Başkan Tokat’a kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Hırvatistan Judo Şampiyonası öncesinde Milas Belediyesinin ve Başkan Tokat’ın kendisine destek olmadığı konusunda ulusal bir gazete de çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını belirten Milli sporcu Tayfun Tuna konu ile ilgili olarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile görüştüğünü belirterek bu haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Başkan Tokat’ın Milas’ta ki tüm spor kulüplerine ve sporculara gereken desteği verdiğini vurgulayan Tayfun Tuna, “Avrupa Şampiyonasında beşinci oldum, ancak asıl hedefim Amerikada ki Vetaranlar Şampiyonasında ilk üç derece içinde yer almaktır” diyerek hedefinin daha büyük olduğunu belirtti.

 

Başkan Tokat kutladı

Milli forma ile Avrupa Judo Şampiyonasına katılan ve Avrupa Beşinciliği ünvanı ile Milas’a dönen Tayfun Tuna’nın elde ettiği başarının önemli olduğunu vurgulayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçemiz sporcusu Tayfun Tuna’yı başarısından dolayı kutlayarak Amerika Judo Şampiyonasında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık