Beçin Gençlikspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor

2018-2019 Spor sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Futbol takımı, geçtiğimiz günler içersinde Milas Arena Cross Fitness Spor Salonunda kuvvetlenme ve dayanıklılık çalışmaları yaparak, 20 Ocak Pazar günü deplasmanda Dalyanspor ile oynayacağı lig karşılaşmasına hazırlandı. Takımın yeni antrenörü Fatih Arslan ile iyi bir çıkış yapan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’da tüm hesaplar Pazar günü oynanacak olan Dalyanspor karşılaşması için yapılıyor.

Beçin Gençlikspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor

7 Futbolcu Takımdan ayrıldı

Süper Amatör küme Liginde 12 puanla 7.sırada yer alan Beçin Gençlikspor’da lige verilen bir haftalık arada yaşanan bir dizi gelişmeler sonrasında, takımda yer alan 7 futbolcunun takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Takımın Teknik Sorumlusu Fatih Arslan konu ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede Beçin Gençlikspor’da cezalı olan Mehmet Ali Altaş İle Çağatay’ın kulüp yönetimince daha önce gönderildiğini vurgulayan Fatih Arslan, takım içersinde yaşanan futbolcu ayrılıklarının yönetim kararı olduğunu belirterek,“bizler yolumuza takıma yeni kazandırdığımız futbolcularla devam ediyoruz” dedi.

Ligde hedeflerinin sezon sonuna kadar en iyi yerde mücadeleyi bitirmek olduğunu vurgulayan Fatih Arslan, deplasmanda oynayacakları Dalyanspor maçı için hazırlıklarımevcut futbolcular ve yeni katılanlarla birlikte sürdüreceklerini söyleyerek,“hedefimiz Beçin Gençlikspor’u ligde en iyi yerde olmasını sağlamaktır” açıklamasında bulundu.

2018-2019 Sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan Beçin Gençlikspor’da son olarak kadrodan ayrılan futbolcular Tobbi, Hammed, Murat Koduz, Yusuf Asa, Mahmut Ermaşa, Sedat Zengin, Yiğit Manhanoğlu olurken, takımın kadrosuna yeni katılan isimler de Yeni Milasspor’dan Kaleci Anıl Karadere, Emirhan Gürler, Karaovaspor’dan Hüseyin Anıl Alkan, Yılmaz Yıldırım Ortakent Yahşispor’dan Emre Akman, Turgutreisspor’dan Hamdi Acar, Muğla Üniversitesi’nden Hasan Akkuş oldu.

Teşekkür Etti

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi, takımdan ayrılan futbolcularla ilgili olarak yaptığı açıklamada,“kulüp yönetimi olarak birlikte aldığımız bir karar gereği takımımızın kadrosunda yer alan 7 futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık” diyerek,“aramızdan ayrılan tüm futbolcularımıza kulübümüze ve takımımıza sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çiftçi,“kadromuza yeni kattığımız futbolcularımızla mücadelemize devem edeceğiz” açıklamasında bulunarak, ligde kalan maçlarda hedeflerinin Milas için en iyi mücadeleyi yapmak olduğunu belirtti.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık