Beçinspor’da  yeni yönetim belli oluyor

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden ilçemiz takımı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünde yeni yönetim 25 Ağustos Pazar günü belli olacak.

Beçinspor’da  yeni yönetim belli oluyor

18 Ağustos Pazar günü yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Beçin Gençlikspor Kulübü üyelerinin çoğunluğu sağlanamaması nedeniyle ikinci toplantı 25 Ağustos Pazar günü Beçin’de yapılacak.

Beçin Gençlikspor’un Başkan Adayı Ekrem Vanlıoğlu

2019-2020 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yine hedefini şampiyonluk ve BAL Ligi olarak belirten Beçin Gençlikspor Kulübü, yeni sezona yeni kulüp başkanı ile girmek için gün sayıyor.

Uzun yıllar futbol kulüplerinde yöneticilik yapan iş adamı Ekrem Vanlıoğlu sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, Milas’ta futbolseverlerin arzu ettiği, hasretle beklediği bir futbol takımını yeniden ortaya çıkarmak için kulüp başkanlığına aday olduğunu vurgulayarak,“Beçin Gençlikspor Kulübü’nde yeni sezonda olumlu, güzel ve farklı işlere imza atmak için yeni yönetimimizle güçlü bir şekilde geliyoruz” dedi.

Milas’ta futbolu hak ettiği yere getireceklerini de söyleyen işadamı Vanlıoğlu, Beçin Gençlikspor ile hedefinin şampiyonluk ve BAL Ligi olduğunu bir kez daha belirterek, güzel işlere futbol adına imza atmak için geliyoruz açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık