Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kuşadası Kartallarını Buluşturan Gece

Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen birlik beraberlik gecesi 21 Ağustos Çarşamba günü gecesi Kuşadası Ramada Resort Wyndham Otelinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kuşadası Kartallarını Buluşturan Gece

Gecenin sunumunu Kişisel Gelişim Uzmanı ve eski TRT Spikeri Bülent Ay yaptı.

Aydın’ın tüm ilçelerinden Beşiktaş sevdalısı dernek üyelerinin katılım sağladığı gecede en çok ilgiyi Beşiktaş’ın efsane eski sporcularından ŞİFO lakaplı Mehmet Özdilek topladı.

Efes Bandosunun eşliğinde eğlenen Karakartallılar 2019-2020 Süper liginin de başlamasını kutladılar.

Kuşadası Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Murat Üner gecenin açılışında yaptığı konuşmasında Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’yı rahmetle anarak yeni sezonda Beşiktaş Spor Kulübüne başarı dileklerini iletti.

Gecenin onur konuğu olan ŞİFO Mehmet Özdilek’e ve geceye katılanlara teşekkür ettiğini belirten Başkan Murat Üner başarılı ve güzel bir sezon dileklerini ileterek sözlerini noktaladı.

Teşekkür Plaketleri de verildi

23 Ağustos Çarşamba günü Kuşadası Beşiktaşlılar Derneğince düzenlenen Beşiktaşlılar gecesinde geceye katılan Şifo Mehmet’e ve gecenin sunumunu başarıyla yapan Bülent Ay’a ve Kuşadası Beşiktaşlılar Derneğinin eski başkanı Cenk Sözer’e, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 Siyah Beyaz Bir Gece Oldu

Siyah ile Beyaz’ın buluştuğu “Beşiktaş Beyaz Geceler” Sezona merhaba gecesi pasta kesimi ile tamamlandı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis