Bir ihtimal daha var

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin Açar

Bir ihtimal daha var
  • 20 September 2018, Thursday 7:09

Hüseyin AÇAR

Milas İtfaiyesi: 3 Dalaman İtfaiyesi: 0

Muğla Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen İtfaiyeciler Voleybol Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden Milas İtfaiyecileri voleybol takımı, Milas’ta 18 Eylül Salı günü oynadığı son karşılaşmasında Dalaman İtfaiye Voleybol Takımı ile karşılaştı.

5 set üzerinden oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-21 ikinci setini 25-19 ve üçüncü setini 25-09 alan Milas ekibi karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak 3 puan aldı.

Milas İtfaiyesi grup amiri Yüksel Karaduman ve Milaslı itfayicilerinin de izlediği karşılaşmanın hakemliğini Ali İnan yaptı.

Turnuvanın ilk karşılaşmasını Datça’da yapan ilçemiz takımı 3-2 lig galibiyetle Milas’a 2 puanla döndü.İkinci maçını Fethiye ile yapan takımımız 3-1 yenildi ve puan alamadı.

 Son karşılaşmasında Milas’ta Dalaman takımını konuk eden itfaiyecilerimiz karşılaşmanın ilk 2 setinde rakibine gereksiz sayılar verdi. Maçın son setinde açılan ekibimiz son seti 25-9 aldı ve genel averajını biraz düzeltti.

Grup birinciliği şansını yitiren ilçemiz takımı en iyi ikinci olarak final grubuna yükselebilmek için B ve C grubu ikincilerinin son maçlarını beklemek zorunda kaldı.

B grubunda Ortaca’nın 1 ve C grubunda ise Bodrum takımının 2 maç daha oynayacak olması, en iyi ikinci takım olabilmek adına Milas İtfaiyecilerinin şansını azaltsa da ilçemiz takımında bekleyiş bir hafta daha sürecek.

Turnuvanın yarı final ve final maçları Menteşe Belediyesi Voleybol Sahasında 26 ve 28 Eylül tarihlerinde oynanacak ve turnuvanın şampiyon takımı belli olacak.

A grubunda Fethiye 9 puanla bir üst tura çıkarken B grubunda Menteşe-Ula Takımı 6 puana sahip ve 1 maç daha oynayacak. C grubunda ise Muğla Daire Başkanlığı Takımı 4 puanla lider durumda ve oynayacağı 1 maçı daha var.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık