Birlik ve Beraberlik Gecelerine Aday Adayı Koç’tan Farklı Bir Değerlendirme

Milas'ın en eski spor kulüplerinden biri olan Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulübü’nün kurulduğu günden bu yana ilk kez düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde spor ve siyaset camiası bir araya geldi.

Birlik ve Beraberlik Gecelerine Aday Adayı Koç’tan Farklı Bir Değerlendirme
  • 07 January 2024, Sunday 20:45

2023-2024 Spor sezonunda ilçemizi Muğla 2.Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan ve şampiyonluk hedefiyle mücadelesini sürdüren "Yeşil-Beyaz" renklerin temsilcisi Bafa Belediyesi Zeytinspor'un yemeği 5 Ocak Cuma günü Bafa Pazar yeri üzerindeki park toplantı salonunda çok yoğun bir davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik gecelerinde toplanan bağışlara ve gösterilen davranışlara dikkat çeken CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Koç, “Siyaset sadece paralı insanların alanı mı olmalı? Potansiyel para bağışlayacak aday olmadığım için mi aday adayları içinde diğerlerine göre en uçta görünmeyen yerde bir yer bana gösterildi. Çok dert etmem bu konuları. Ama gerçekten değişim istiyorsanız, değiştirecek çok şey var…” dedi.

Geceye Milas Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Zeybek, Bafa'nın eski Belediye Başkanlarından Zühra Dönmez, AK Parti Milas Belediyesi Başkan Aday Adayı Barış Saylak, CHP Milas Belediyesi Başkan Aday Adayları Mehmet Ateş, Süleyman Koç, Suat Özcan, Servet Evren, Mehmet Günlük, Halil Mutlu, Fevzi Topuz, Milas Belediyesi Milasspor Kulübü yönetimi, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal ve yönetimi, Kıyıkışlacık İasosspor Kulüp Başkanı Akın Durmaz ve yönetimi, Dörtyolspor Kulüp Koordinatörü Semih Kuyucu ve kulübün yöneticileri, Güllük Hermiyasspor Kulüp  Başkanı Volkan Kurt, Milas Erginspor Kulüp Başkanı Sercan Ergin, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Haber Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulüp Başkanı Mutlu Mersin, davetlilere verdikleri destek için teşekkür ederek, Bafa Belediye Zeytinspor Kulübü’nün yönetimini ve 2. Amatörde yer alacakları ligde takımın antrenörü Erkan İşli’yi davetlilere tanıttı.

Daha sonra söz alan Milas Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat ise Bafa Belediyesi Zeytinspor'un Milas'ın en eski spor kulüplerinden biri olduğunu, katıldıkları liglerde Milas ve Bafa'yı başarıyla tanıttığını söyleyerek,  yeni sezonda şampiyonluk temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Bafa Belediyesi Zeytinspor'un 48 nolu forması açık arttırmayla satışa sunuldu. Formayı en fazla parayı veren Milas Belediyesi Başkan Aday Adaylarından Mehmet Ateş aldı.

İkinci açık arttırmada ise Bafa Parkına dikilecek bir zeytin fidanının satışı yapılırken, en fazla parayı vererek Zeytin Fidanını Milas Belediyesi Başkan Aday Adaylarından Servet Evren aldı.  Satışlar Bafa Belediyesi Zeytinspor’un renklerini ve ismini taşıyan kaşkolların satılması ile devam etti. 

SİYASET SADECE PARALI İNSANLARIN ALANI MI OLMALI?

Birlik ve beraberlik yemeğine katılan CHP’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dörtyolspor yemeğine katılamadım. Güllük Hermiyasspor'un yemeğine katıldım. Bugün de Bafa Zeytinspor'un yemeğine katıldım. Üç spor kulübümüze de 1000 TL bağış yaptım. Forma açık artırmaları ve diğer açık artırmalar 85.000 TL’ye kadar çıktı. Açık arttırmayı kazanamayan belediye başkan aday adaylarının, hatta meclis aday adaylarının bağışları inanılmaz düzeydeydi. Siyaset sadece paralı insanların alanı mı olmalı? Potansiyel para bağışlayacak aday olmadığım için mi aday adayları içinde diğerlerine göre en uçta görünmeyen yerde bir yer bana gösterildi. Çok dert etmem bu konuları. Ama gerçekten değişim istiyorsanız, değiştirecek çok şey var...” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık