Bisikletli süvariler Beçin yolunda

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Bisikletli süvariler Beçin yolunda

Milas Doğa Bisiklet Kulübü’nün üyeleri her hafta sonu yaptıkları bisiklet gezileri ile Milas’ta bisiklet sevgisini sporseverlere yaymaya çalışıyorlar.

Geçtiğimiz hafta sonu Savran - Köşk, İçme Mahalleri gezilerini gerçekleştiren MİDOBİS üyeleri son olarak geçtiğimiz hafta içinde Milas Ağaçlıhöyük – Çamovası - Beçin bisiklet turu ile isimlerinden bir kez daha söz ettirdiler.

20’ye yakın her yaşta bisiklet ve doğa tutkunları yaptıkları bu gezilerle hem çevremizin doğal güzelliklerini daha yakından tanıyor hem de gezi için gittikleri mahallerde yaşayan insanlarla tanışarak yeni arkadaşlıklar edindiklerini belirterek yaptıkları Bisiklet gezileri turlarına Bisiklet kullanmayı bilen ve seven herkesi davet ettiler.

Amaçların özellikle Milas içerisinde bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını sağlamak ve araç trafiğinden bunalan insanların işlerine bisikletleriyle giderek aynı zamanda çevre kirliliğini de önlemek olduğunu vurgulayarak “Ne kadar çok Bisiklet o kadar az çevre kirliliği” sloganı ile hareket ettiklerini söylediler.

Milas Doğa Bisiklet Kulübü üyeleri yapacakları ve yaptıkları etkinlikleri internet yolu ile Milaslılarla duyurduklarını da belirterek “aramıza katılacak Bisiklet sevdalıları arkadaşlarımızın çoğalmasını istiyoruz” dediler.

28 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen Ağaçlıhöyük bisiklet gezisine katılan her yaştan 20’ye yakın bisiklet ve doğasever, bisiklet kullanmanın son derece zevkli ve güzel bir etkinlik olduğunu da söyleyerek “aramıza katılacak arkadaşlarımızın bisikletlerinin özelliklerinin doğa gezileri için uygun olması gerekli” dediler.

Milas Doğa Bisiklet (MİDOBİS) Kulübü Başkanı Serdar Murat Sarı ile düzenlenen son Ağaçlıhöyük turunda etkinliğin sorumlusu olan Nihat Erdoğan gazetemize yaptıkları açıklamada bisiklet doğa gezilerinin son derece zevkli olduğunu söyleyerek dikkat edilecek olan konunun geziye katılacak bisikletseverlerin doğa şartlarına uygun ekipmanları ile gaziye katılmalarının gezinin güvenliği açısından önemli olduğunu belirttiler.

Her hafta sonu yapacakları etkinlikleri internet ve facebook sayfalarından bisiklet ve doğa tutkunlarıyla paylaştıklarını belirten MİDOBİS Bisiklet üyeleri Milaslı araç kullanıcılarından da araçlarını Milas içindeki bisiklet yolları üzerine park etmemelerini rica ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık