Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bisikletli Süvarilerden Tarihe Yolculuk

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Bisikletli Süvarilerden Tarihe Yolculuk

Milas Doğa Bisiklet Kulübü üyelerinden Serdar Murat Sarı ve Öğretmen İmdat Çelik’in katıldıkları tarihe yolculuk bisiklet gezisi geçtiğimiz hafta sonu Yatağan Antik Kenti Stratonikeia’ya yapıldı.

64 kilometrelik Milas  - Yatağan gezisi ile ilgili bilgi aktaran MİDOBİS üyesi Serdar Murat Sarı “Yatağan gezimizin ilk hedefi Antik Kentimizle ilgili tarihi bilgileri öğrenmek ve bu bilgileri doğa ve tarih severlere aktarmak” dedi.

Stratonikeia’ya iki bisikletli süvarinin gitmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “bu gezimizi ön tur gezisi olarak düzenledik. Daha kalabalık bir bisikletli grubu ile ileriki tarihlerde bu gezimizi gerçekleştireceğiz” diyen MİDOBİS üyeleri tura çıkmadan önce MİDOBİS üyesi öğretmen Mehmet Acar’ın kendilerini ziyarete gelerek başarı dileklerini iletmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre Bisikletli Süvarilerin arasına katılamayan Mehmet Acar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Bisikletli Süvariler 18 Şubat Cumartesi günü Milas Selimiye gezisini gerçekleştirmek istediklerini vurgulayarak kış şartlarında bisiklet turlarının bir hayli güç olduğunu belirterek “Bizler, Milas’ın bisikletli süvarileri olarak bisiklet kullanmanın bir sevda olduğunu her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis