Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrum Turkuaz’ın ayak sesleri

2019-2020 Spor sezonunda Muğla İkinci Amatör Küme Ligi A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Bodrum Turkuazspor geçtiğimiz hafta sonu CORANA Virüsü nedeniyle seyircisiz oynanması gereken lig mücadelesinde Bodrum Göltürkbükü Stadyumunda lig lideri Kavaklıdere Belediyespor’u karşılaşmanın 70’dakikasında Yılmaz Uzunay’ın attığı penaltı golü ile 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda lidere bir adım daha yaklaştı.

Bodrum Turkuaz’ın ayak sesleri


Takım kaptanlığını Barış Doğan’ın yaptığı ve tecrübeli futbolculardan kurulan Bodrum Turkuazspor ile lig lideri Kavaklıdere Belediyespor arasında oynanan lig maçında kırmızı kartlar havada uçuştu.
Müsabakanın 70. dakikasında Bodrum Turkuazspor’un bir atağında ceza sahası içersinde Barış Doğan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole dönüştüren Yılmaz Uzunay takımını 1-0 öne geçirdi.
Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu
Atılan gol sonrası Bodrum Turkuazspor’dan bir futbolcunun golün sevincini yaşaması sırasında saha kenarında maçı izlemeye Kavaklıdere’den gelen taraftarlar arasında yaşanan gerginlikler sonrasında maçın hakemi Turkuazspor’un yedek kulübesinden Atilla, Furkan, Berkay ve Ayberk’e kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı.
Maç içersinde ise takım kaptanı Barış Doğan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Lider Kavaklıdere Futbol takımından’da 1 futbolcu kırmızı kart görünce maçta atılan futbolcu sayısı 6’ya yükseldi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık