Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gümüşlük ikinci yarıda kazandı

Gümüşlük Gençlikspor:2 - Menteşe Yerküpespor:0

Gümüşlük ikinci yarıda kazandı

Maçın Hakemleri: Fatih Acar, Ersin Erbay, Anıl Çelik
Gümüşlük Gençlikspor: Anıl Karadere, Ceyhun Çeliker, Onur Yavaş, Çağatay Kalafat, Burçin Görgen, Yasin Memiş, Emre Karayılgın, Süleyman Can Özen, Mehmet Sancak, Çağan Kalafat, İhtilal Durmuş
Yedekler: Özgür Kırık, Bilal Çavuş, Emrehan Tekbaş, Mahmut Öztürk, Hamit Can Uzun, Eyüp Cem Altun
Menteşe Yerküpespor: Cihan Cemal Kayaoğlu, Emirhan Gürler, Hasan Hüseyin İpekçi, Bülent Hüseyin Kaleli, Ali Uysal, Ersin Taşkıran, Nuri Doğanay Ustaoğlu, Ali Can, Hamdi Acar, Ömer Faruk Çelenk
Yedekler: Yusuf Kızılkula, Metehan Yılmat, Furkan Dinçtürk, Ramazan Bulut, Mert Çağrı Arslan, Burak İbrahim Çakmak

Gümüşlük şampiyonlukta bir adım önde
Muğla Süper Amatör Küme Liginde geçtiğimiz hafta sonu oynanan lig maçında lider Gümüşlük Gençlikspor kendi evinde seyircisiz olarak oynadığı karşılaşmada düşme hattında yer alan Menteşe Yerküpespor ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.
Geçtiğimiz hafta içersinde erteleme maçında deplasmanda Seydikemer Belediyespor’a 2-1 yenilen ve 3 puan kaybeden Gümüşlük Gençlikspor 15 Mart Pazar günü oynadığı maçta ligde kalmak için çaba gösteren Menteşe Yerküpespor karşısında ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi.
Gol pozisyonları adına son derce kısır geçen maçın ilk yarısında her iki takım net olarak birer gol pozisyonu bulabildiler. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda konuk takım Menteşe Yerküpe daha sakin, ev sahibi Gümüşlük ise daha gergin bir futbol sergiledi.
Yapılan her faulde hakem üçlüsüne itiraz eden iki takımın futbolcuları sarı kart görmek için ellerinden gelini yaptılar.
Maçın ilk gol atağı ev sahibinden geldi. Kazanılan faul atışında topun başına Süleyman geçti. Atışında top kalecide kaldı.
Dakika 7’de Gümüşlük atağında ceza sahası üzerinde topla buluşan Süleyman ceza sahası içinde sert vurdu top az farkla auta çıktı.
Dakika 22’de konuk takım maçta ki en net gol pozisyonunu yarattı.Kaleci ile karşı karşıya kalan Ersin Taşkıran vurdu kaleci Anıl ayaklarıyla topu çıkartarak mutlak bir gole engel oldu.
Dakika 33’te Gümüşlük atağında atılan şut yine üstten auta çıktı. Dakika 40’ta Gümüşlük atağında ceza sahası içersine ortalanan topa Gümüşlük ceza sahası içersinde Burçin kafayı vurdu kaleci Cihan tek yumrukla topu çıkartarak mutlak bir golü önledi.
İlk yarı başladığı gibi golsüz beraberlikle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında Gümüşlük maçı kazanmak adına daha çok ataklar yapmaya başladı. Konuk takım kontra ataklarla gol aradı.
Dakika 47’de kazanılan korner atışında Gümüşlük gole çok yaklaştı. Kaleye ortalanan topa yine Burçin kafayı vurdu. Top az farkla auta çıktı.
Dakika 69’da Gümüşlük atağında Çağatay Kalafat ceza sahasında İhtilal’i topla buluşturdu. İhtilal ceza sahası içersinde savunma oyuncusu tarafından düşürüldü ve orta hakem Fatih Acar bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi.
Atışı İhtilal kullandı topla kaleci Cihan’ı ayrı köşelere gönderdi ve bu golle Gümüşlük maçta 1-0 öne geçti.
Dakika 80’de Gümüşlük atağında Mehmet Sancak topu oyuna ikinci yarıda giren Emrehan Tekbaş’a aktardı.
Altı pas içersinde kaleciyi de çalımlayan Emrehan takımın ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.
Maçın son saniyelerinde Gümüşlük atağında Emrehan Tekbaş ceza sahası üzerinde düşürüldü ve bu pozisyonda sakatlandı. Sahaya çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.
 Müsabakanın hakemi bu pozisyon sonrasında maçı bitirdi ve karşılaşmayı 2-0 kazanan Gümüşlük şampiyonlukta en yakın rakibi Düğerek Güneş spor’un 7 puan önüne geçti.
Düşme hattında yer alan Menteşe Yerküpespor ise aldığı bu yenilgiyle ligin onuncu sırasında on puanda kaldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık