Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Optisyenler-Gözlükçüler Odası Yeni Yönetimi seçildi

XIII. Bölge Muğla Optisyen-Gözlükçüler Odası 1. Olağan genel kurulu 14-15 Mart 2020 tarihinde, Muğla Egehan Otel Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Muğla Optisyenler-Gözlükçüler Odası Yeni Yönetimi seçildi

Yüzde 90 üzerinde katılım ile gerçekleştirilen genel kurula Türk Optisyen – Gözlükçüler Birliği başkanı Mahmut Aydın ve Denizli Optisyenler-Gözlükçüler odası başkanı Hasan Erişkin de misafir olarak katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, divan heyeti seçimi yapıldı. Faaliyet raporunun okunup onaylanmasının ardından, denetleme kurulu raporu okundu ve bilanço ve 2020 tahmini bütçesi de onaylandı. 15 Mart Pazar günü yapılan seçimlere tek aday ve liste olarak giren Kurucu başkan Hakan İnan ve ekibi yeniden seçildiler.
Genel Kurul’da seçilen yönetime, Muğla Odası’nun kurucuları arasında yer alan ilçemizden Levent Akyer de yeniden yönetime ve Ankara Büyük Genel Kurul delegeliğine seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu, Hakan İnan,Sinan Çetinkaya, Ebru Hatipoğlu Ertuğrul,Cem Özaslan, Feride Kuyurukçu, Levent Akyer ve Mehmet Ali Çeşmebaşı’ndan oluştu.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık