Bodrumspor evinde, Fethiyespor deplasmanda mücadele edecek

Muğla’nın temsilcileri olan Bodrumspor ve Fethiyespor, 23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’te bu haftaki maçlarını oynayacak.  Bodrumspor kendi evinde Bayburtspor’u konuk ederken, Fethiyespor da aynı gün ve aynı saatte Adana Ceyhan’da mücadele edecek. 

Bodrumspor evinde, Fethiyespor deplasmanda mücadele edecek

Fethiyespor Ceyhan'a hazır

3.Lig 3. Grupta bulunan Fethiyespor, Ceyhanspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Lider Fethiyespor'un 19, on yedinci sıradaki Ceyhanspor'un ise 3 puanı bulunuyor.

Fethiyespor liginde yakaladığı başarıyı devam ettirmek istiyor. Evinde Gümüşhanespor’u 4-2 yenen lacivert-beyazlılar, deplasmanda oynanacak olan Ceyhanspor maçına hazırlanıyor. 3. Lig 3. Grupta bulunan Fethiyespor-Ceyhanspor 23 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Adana Ceyhan’da mücadele edecek. 

İSTEDİĞİMİZİ ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Fethiyespor-Ceyhanspor maçından istedikleri sonucu almak için çalışmalarının devam ettiğini belirten Fethiyespor teknik direktör Selahaddin Dinçel, “Ceyhan deplasmanına Perşembe günü itibari ile hareket edeceğiz ve zor geçeceğini düşündüğümüz Ceyhan maçında istediğimizi almak için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah istediğimiz sonucu alıp geriye döneriz. Berkin’in cezası var, Kadir’in de sakatlığı var şuanda 2 eksikle. Yolumuza devam ediyoruz. Başarılı olduğunuz zaman taraftarla aranızda ki bağ daha da güçleniyor. Sevgi gösterisi şeklinde taraftarın size bir teveccühü oluyor. Çok mutluyum bende onları çok seviyorum. Fethiyespor 12. adamla çok daha güçlü inşallah bu sezon tüm Türkiye’ye Fethiyespor’un 12. adamı kendisini takımı ile birlikte gösterecektir” şeklinde konuştu. 

 

 

Bodrum evinde kazamak istiyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bodrumspor, bu hafta sonu Cumartesi günü sahasında Bayburtspor'u konuk edecek. Maç saat 14:00'de başlayacak.

Hafta başında Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayıran yeşil beyazlı kulübün maça teknik direktörsüz mü çıkacağı henüz netlik kazanmadı.

Muğla'nın TFF 2'nci Lig temsilcisi Bodrumspor son maçında deplasmanda ligin güçlü takımlarından Sivas Belediye ile golsüz berabere kaldı. Yeşil beyazlılar ligde oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 16 puan toplayan Muğla temsilcisi ligde 4'üncü sırada bulunuyor. Grupta Van Büyükşehir Belediye 20 puanla 1'inci, Sivas Belediye 18 puanla 2'nci, Hekimoğlu ise yine 18 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. Bodrumspor, bu hafta sonu Cumartesi günü sahasında Bayburtspor'u konuk edecek. Maç saat 14:00'de başlayacak.  

Bodrumspor’un haftasonu kendi evinde oynayacağı Bayburtspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, doğum günü kutlaması yapıldı. Yeni yaşına giren Medeni Bingöl’ü pasta kesti ve arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Futbolcıların morallerinin iyi olduğu gözlendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık